Vatan Partisi'nden 'dolar yasaklansın' önerisi

Döviz kurunda yaşanan aşırı dalgalanmanın ardından Vatan Partisi'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, doların yasaklanması önerildi.

Vatan Partisi'nden 'dolar yasaklansın' önerisi
Vatan Partisi'nden 'dolar yasaklansın' önerisi
GİRİŞ 25.11.2021 07:58 GÜNCELLEME 25.11.2021 09:35
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Türkiye günlerdir ekonomideki dalgalanmaları konuşuyor. Dolar önceki güne de sert başladıktan sonra sabah saatlerinde tarihi zirveyi gördü ve 13,40'ın üzerine kadar çıktı.

Doların yükselmesinin ardından birçok uzman ve siyasetçi de konu hakkında görüşünü beyan etti.

İYİ Parti ve CHP, olağanüstü toplantı gerçekleştirirken, Vatan Partisi ise çözüm önerisini sosyal medya hesabından duyurdu.

Vatan Partisi, döviz kurundaki tarihi artış ile TL'de yaşanan değer kaybının ardından geçmişteki talebini tekrarlayarak "Dolar yasaklansın" dedi.

Vatan Partisi resmi Twitter hesabından paylaşılan videoda, "Hep söyledik yine söylüyoruz: Dolar yasaklansın! Türkiye'de Türk Lirası! Serbest piyasa rejimine son! Kontrollü planlı ekonomi! Tek çare Üretim Devrimi!" ifadeleri kullanıldı.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 46
  • Mertcan 2 yıl önce Şikayet Et
    sen kuzey koreye git bence. Orda yasaktir. Manyaklara kaldi ulke
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    İthalat ihracat işi ile ilgilenenler hariç bankalardan döviz satışı yasaklanırsa bu iş düzelir. Zaten eskiden de öyleydi parası olan ise mala yatıracak piyasada hareket bereket olacak.
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Başkan doğru söylüyor ne yani hayatımızı alt üst eden bu benjamini deft etmek lazım TL üzeri nde atamızın resmi var ama saygı görmüyor ama Benjamin resmi dünyaya hükmediyor yada TL yi değiştirmek lazım hiç onuru şerefi kalmadı olmazsa Tayyip resimli yeni bir para birimi yapılsın belki biraz gururu olur
    Cevapla
  • Ebu Hanzala 2 yıl önce Şikayet Et
    Off
    Cevapla
  • Abuziddin 2 yıl önce Şikayet Et
    Dolar yasaklanamaz yasaklanır sa el altından alınır satılır dünyanın rezer parası dolardır dolardan kıymetli para var ancak değişimi sınırlıdır yasaklanır da dolar kaçakçılari olur
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Zaten Özal dan önce yasaktı ,kaçak alan satanın yakalanınca dolarına el konur, devletin bekasından önemli bir şey olamaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi