AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na hodri meydan: Elinizden geleni ardınıza koymayın!

AK Partili Dağ, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medyadan yaptığı miting çağrısı ve Başkan Erdoğan hakkında kullandığı çirkin ifadelere tepki göstererek "Ülkeyi sizin gibi siyasi sırtlanlara teslim etmeyeceğiz" dedi.

AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na hodri meydan: Elinizden geleni ardınıza koymayın!
AK Partili Dağ’dan Kılıçdaroğlu’na hodri meydan: Elinizden geleni ardınıza koymayın!
GİRİŞ 25.11.2021 09:33 GÜNCELLEME 25.11.2021 09:33
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından Mersin’de bir miting yapacağını duyurdu.

Kılıçdaroğlu paylaşımında, “Kifayetsiz Erdoğan’ın iktisadi temellerden tamamen uzak ekonomi yönetimi, liyakatsiz bürokratlar ile birleşince, ülke kaosa sürüklendi. Türk Lirası serbest düşüşe geçti. Mutfaklarımızda büyük bir yangın var. Marketlerde karne uygulamaları başladı. Esnafımız satacak mal bulamıyor. Şahıs ve şürekâsı açık ve net söylüyorlar: ‘Ülkeyi o kadar fakirleştireceğiz ki, yurt dışından gelenler çok ucuza insanımızın emeğini sömürebilecek.’ Ülkenin geleceği ile ilgili tek vaatleri sömürülmenizdir. Satacak bir şey kalmayınca, fakirliğimizi satmaya karar verdiler. Ey Şahıs, ey ucube rejim, ey yarı cahil kadrolar, ey bu ucube koalisyonun dilini yutmuş küçük ortağı, bellidir ki sizde akıl galip gelmeyecek. Anayasamızın bize tanıdığı hakları kullanarak, milletimizin sesini dinlemek üzere, ‘Haydi Meydana’ diyorum. İlk mitingimiz Mersin’de!” değerlendirmesinde bulundu. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ da, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla CHP liderinin bu sözlerini eleştirerek, Kılıçdaroğlu’na meydan okudu. 

Ülke olarak elde edilen kazanımlarını muhalefete yedirmeyeceklerine vurgu yapan Dağ, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: 

“Muhalefet eleştiri yapar, sözünü söyler. Ama ağzında hakaret ve yalan olduğu an rasyonel bir zeminde ilişki kurmanız imkansızlaşır. ‘Ne kadar çok bağırırsam kriz algısı o kadar derinleşir’ mantığıyla büyük ve güçlü Türkiye yürüyüşümüzü zehirlemeye çalışmak siyaset değildir.”

Elinizden geleni ardınıza koymayın! Allah’ın izni, milletimizin desteğiyle bu ülkeyi sizin gibi siyasi sırtlanlara teslim etmeyeceğiz.  Heba etmek, dışarıdaki ağababalarınıza peşkeş çekmek için hedefe koyduğunuz kazanımlarımızı size yedirmeyeceğiz!”

YORUMLAR 14
  • Avşaroğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve HDP (PKK) ortak miting yapacaklar demek ki! Orada bayağı bir PKK'lı enselenebilir gibime geliyor.
    Cevapla
  • hmd 2 yıl önce Şikayet Et
    fetönün uşağı, kaset şampiyonu çapsız, liyakatsiz, ödlek, korkak, vatan haini....
    Cevapla
  • yaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Marketler sürekli adet kısıtlaması yapıyordu zaten. Yeni birşey değil. İndirimdeki sıvı sabundan bile 1 ya da 2 adet alabiliyordum en fazla eskiden de. Zeytinyağı tereyağı deterjan yumuşatıcı kağıt havlu tuvalet kağıdı. Hatta su ve ekmekte bile sınırlama koydukları oluyordu. Kılıçdaroğlu iyice saçmalamış.
    Cevapla
  • Hamza 2 yıl önce Şikayet Et
    erdoğanı Allah başımızdan eksik etmesin her taraf kuyruk vardı her taraf pahalıydı şimdi her şey bedava bedava ucuz ucuz nankörler bilmez tarih yazar ama
    Cevapla
  • Ramazan kizilkaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Mersini guneydogunun guzelbir ili zannneden kilictaroglu navigasyonu açmayı unutma Allah göstermesin kobaniye gidebilirsin
    Cevapla
  • kaan 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis ELHAMDÜLİLLAH ....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı