CHP'li Seçer'den hakaretler: Buranın horozu sen misin

CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Çamlıbel projesi ile ilgili söz hakkı almak isteyen Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak'ın mikrofonunu kapatarak meclisi gerdi.

CHP'li Seçer'den hakaretler: Buranın horozu sen misin
CHP'li Seçer'den hakaretler: Buranın horozu sen misin
GİRİŞ 01.12.2021 12:33 GÜNCELLEME 01.12.2021 12:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sık sık mecliste Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak başta olmak üzere meclis üyelerine uyguladığı sansürle gündemden düşmeyen CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer meclisi bir kez daha karıştırdı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin kasım ayı ikinci oturumunda, CHP'li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile AK Parti'li Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak arasında söz verme tartışması yaşandı.

YANLIŞ BİLGİYİ DÜZELTMEK İSTEDİ

Gültak, Seçer'in Çamlıbel Su Sporları Merkezi ile ilgili yanlış bilgi vererek kendilerine suçlama yönelttiğini, buna açıklık getirmek üzere kendisine söz verilmesini talep etti. Başkan Seçer ise gündem dışı konuşmaların uzadığını söyledi ve buna izin vermedi.

TERSLEYEREK SÖZ HAKKI VERMEDİ
Atatürk Parkı'nın kendisine tahsis edilmesi ile ilgili konuşan Vahap Seçer'e cevap vermek isteyen Mustafa Gültak, "Çamlıbel ile ilgili bir konuşma oldu, bana cevap hakkı doğdu ben bir cevap verebilir miyim?" demesi üzerine Seçer, Gültak'a izin vermedi. Seçer, "Orası Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin vermiyoruz. Zorla veremeyiz, biz yapıyoruz" dedi.

MİKROFONUNU KISTI
Akdeniz Belediye Başkanı Mustafa Gültak, açıklama yapmak için söz aldığında Seçer, Gültak'ın mikrofonun sesini yine kıstı. Bunun üzerine yerinden kalkarak kameraların karşısına geçen ve burada konuşan Gültak, "Böyle çamur at izi kalsın siyasetleri ile bizi uğraştırmayın, Çamlıbel bölgesi benim bölgem. Bu proje ile bizzat ilgilendiğimi biliyorsunuz. Çamur atıp, geri çekiliyorsunuz. Söz verseydiniz buraya gelmezdim" diyerek tepkisini gösterdi.

"BURANIN HOROZU SEN MİSİN"
Başkan Vahap Seçer'in, ihalenin müteahhidinin hazır olduğunu, kime verileceğinin de belli olduğuna yönelik kendilerine yönelik suçlamanın doğru olmadığını dile getirdi.

Gültak, konuşmasına ısrarla sürdürünce CHP'li Seçer, "Buranın horozu sen misin" diyerek tepki gösterdi ve oturuma ara verdi.

Başkan Gültak, CHP'li Başkanın kendisine söz verilmemesi ile ilgili sitemde bulunarak meclis salonundan çıkarken belediye çalışanı olduğu iddia edilen bir kişi Gültak'ın üzerine yürüdü.

Bu sırada, araya giren Gültak'ın korumaları tepki gösteren kişiye müdahalede bulunurken, şahsı sakinleştirmek için beline elini attıklarında ise silah bulunduğunu iddia ederek, bu kişiden şikâyetçi oldu.

Yaşanan olay üzerine meclis üyeleri dışarıya çıktı. Gerilimin artması üzerine polis ve özel güvenlik elemanları araya girerken, Gültak ise "Arkadaşlar devlet gereğini yapar. Polis burada, kameralar burada" diye konuştu.

 

YORUMLAR 6
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence siz iktidarda kalın, muhalefet ederken çok çirkefleşiyor tavırlarınız.
    Cevapla
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    chp Horozun kim olduğunu iyi bilir. Kendisi olsa olsa kümese giren faredir.
    Cevapla
  • LMRTT 2 yıl önce Şikayet Et
    Mustafa Gültak yerel seçimlerde Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek ve gerekeni o zaman yapacak.. Şuan Mersin'în en başarılı belediye başkanı ve halktan büyük takdir görüyor..Hazımsızlıkları ondan..
    Cevapla
  • Bulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp hdp ip saadet nasıl kabadayılık yapıyorlar
    Cevapla
  • TURGUT KNK 2 yıl önce Şikayet Et
    Diktatör kimmiş görsünler. Mustafa başkan çok karakterli beyefendi biridir. Mustafa Başkana bunu yapanlar kimlere neler yapmazlar???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
TCMB'nin faiz indirim kararı için tarih verildi