Terör gölgesindeki CHP'li belediyeden bayrağa saygısızlık

CHP'nin İyi parti ve HDP ile ortak aday çıkararak kazandığı Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde 28 personel hakkındaki terör soruşturması devam ederken, şehirdeki panolarda yer alan ay-yıldızlı bayrağın yerlere atılması tepki topladı.

Terör gölgesindeki CHP'li belediyeden bayrağa saygısızlık
Terör gölgesindeki CHP'li belediyeden bayrağa saygısızlık
GİRİŞ 26.11.2022 15:42 GÜNCELLEME 26.11.2022 15:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın HDP ile birlikte kazandığı mahalli idareler arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi de yer alıyor. 31 Mart Yerel Seçimleri'nde "milliyetçi" İyi Parti ile "PKK uzantısı" HDP'nin aday çıkarmayarak destek verdiği CHP'nin adayı Vahap Seçer, seçimi 44 bin oy farkla kazanmıştı. Büyükşehir seçiminde aday çıkarmayan HDP'nin, il genel meclisi seçimindeki adayları 66 bin oy almıştı. Büyükşehir belediye seçimlerinde CHP'ye 66 bin kilit oyla zafer kazandıran HDP, belediyenin yönetiminde de ağırlığını hissettirmişti.

Mersin'de belediye çalışanlarına PKK operasyonuMersin'de belediye çalışanlarına PKK operasyonu

Adeta HDP'ye mahkum olan CHP'li belediyenin 2019'dan bu yana kadroya aldığı 28 görevlinin terör iltisaklı olduğu belirlendi. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde iki adli operasyonda 28 kişinin gözaltına alındığını, bunlardan 14 kişi hakkında kamu davası açılıp, 4 kişinin tutuklandığını belirtti.

Tutuklanan isimler arasında Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Bedrettin Gündeş de yer alıyordu. 'Terör örgütü üyeliği' suçlamasıyla tutuklanan Bedrettin Gündeş'in PKK'lı teröristlerle fotoğrafları ortaya çıkmıştı.

TERÖR GÖLGESİNDEKİ BELEDİYEDEN BAYRAĞA SAYGISIZLIK

2019 seçimlerinden bu yana terör gölgesi altında kalan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde şimdi de Türkiye bayrağının yere atılması skandalı patlak verdi.

Mersin'in Bozyazı ilçesinde bulunan reklam panolarının bir kısmını söken CHP'li Mersin Büyükşehir Belediyesi, panoların üzerinde bulunan bayrak görüntüsüne aldırış etmeksizin gelişigüzel yerlere attığı görüldü. Fotoğraflarda bayrağın önünde CHP kurucusu Gazi Mustafa Kemal'in görüntüsünün de yer aldığı dikkatlerden kaçmadı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi çalışanı PKK soruşturmasında tutuklandıMersin Büyükşehir Belediyesi çalışanı PKK soruşturmasında tutuklandı

CHP’li Başkan Vahap Seçer’e tepki: Sen şehitten ne anlarsın!CHP’li Başkan Vahap Seçer’e tepki: Sen şehitten ne anlarsın!

AK Partili Taşkın'dan SİHA'ları hedef alan CHP'li Vahap Seçer'e sert yanıtAK Partili Taşkın'dan SİHA'ları hedef alan CHP'li Vahap Seçer'e sert yanıt

Mersin'de PKK/KCK operasyonu! Belediye daire başkanı Bedrettin Gündeş tutuklandı!Mersin'de PKK/KCK operasyonu! Belediye daire başkanı Bedrettin Gündeş tutuklandı!

CHP’li Mersin Büyükşehir’de Basın Daire Başkanı olan Bedrettin Gündeş örgüt üyesi çıktıCHP’li Mersin Büyükşehir’de Basın Daire Başkanı olan Bedrettin Gündeş örgüt üyesi çıktı

CHP'nin raporuna gazetecilerden tepki: Bu sıradan bir olay değilCHP'nin raporuna gazetecilerden tepki: Bu sıradan bir olay değil

CHP'li Seçer'den hakaretler: Buranın horozu sen misinCHP'li Seçer'den hakaretler: Buranın horozu sen misin

Faruk Arslan Haber7.com - Özel Haber Sorumlusu
Haber 7 - Faruk Arslan

Editör Hakkında

İstanbul’da doğdu. Aslen Erzurumlu. Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler mezunu. 2010 yılından bu yana gazete ve internet haberciliğinde. 2013-2022 yılları arasında Akit Medya bünyesinde birçok vazife üstlendi. Dosya haberleriyle ödül ve plaketler aldı. Alanında uzman isimlerle röportajlar, mülakatlar, beyanatlar gerçekleştirdi. Çeşitli kurum, kuruluş ve STK’lara metin yazarlığı desteği verdi. Alanıyla ilgili seminerlerde, konferanslarda, çalıştaylarda, panellerde yer aldı. Uluslararası Medya Enformasyon Derneği ve İletişim Platformu Derneği üyesi. Kasım 2022’den beri Haber7 kadrosunda.
YORUMLAR 2
  • Mutlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Aga, resim altında fon şeklinde yasayada aykırı bayrak olmasıda cabası.
    Cevapla
  • Sadi 1 yıl önce Şikayet Et
    Gercekten cok yazik ! Iste goruyorsunuz verdey ortada ! Chp nin yakindan uzaktan ataturk un pertisiyle alakasi yok ! Ataturk u kendi sahi ve menfi cikarlari icin kullaniyorlar ! Yoksa bu panonun yerlere atilmasina goz yumarlarmiydi..?!! Galiba asli baykaldan haric herkes kor okmus chp de !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek