CHP’li Başkan Vahap Seçer’e tepki: Sen şehitten ne anlarsın!

Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir’in memleketi Mersin’deki cenaze töreninde, bir vatandaş CHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e “Sen şehitten ne anlarsın, buraya geldin” diyerek tepki gösterdi.

CHP’li Başkan Vahap Seçer’e tepki: Sen şehitten ne anlarsın!
CHP’li Başkan Vahap Seçer’e tepki: Sen şehitten ne anlarsın!
GİRİŞ 04.11.2022 19:44 GÜNCELLEME 04.11.2022 20:34
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Mersin'de Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Özkan Demir'in Muğdat Camii'ndeki cenaze töreni sırasında CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile Mersin Büyükşehir Belediyesi eski çalışanı arasında tartışma yaşandı.

SEÇER'İN O SÖZLERİNE ATIFTA BULUNDU

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde önceki dönem işe giren ve performans düşüklüğü gerekçesiyle işten çıkarılan belediye işçilerinden Cumali K. isimli vatandaş, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın vizyon belgesini eleştiren CHP'li Başkan Seçer'in, "Vizyona bakın, gözlerim yaşardı iki gündür. Vizyona bakın, ikinci yüzyıl vizyonuna, tank, top, SİHA, İHA, vur, öldür, kahramanlık türküleri, Cumhuriyet bunun için kurulmadı" sözlerine atıfta bulunarak: "Sen şehitten ne anlarsın, buraya geldin" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediyesindeki görevinden haksız yere çıkarılan işçilerden Cumali K.'nın tepkisinin ardından Seçer'in yanındaki bazı kişiler tepki gösteren vatandaşın üstüne yürürken, polis ekipleri olaya müdahale etti.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 53
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    Iyi demis adam helel olsun. Anlamaz bunlar Milli bir düsünce kalmamis ki varsa yoksa kendi menfaatleri. Top tank siha iha nin zarari ne illede bunlar icin ABD nin arkasini yalamaya alismis bunlar... Sonrada sattigin silahi orda kullananmazsin burda kullanamazsin süs olsun diye mi para saydik...
    Cevapla
  • Jk 19 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne sosyalizmi...? Uyan, uyan.! Zaman 80 li yıllar degil.Baştakı komite krallar gibi yaşayacak, geri kalan köle gibi çalisacak. Cin dahi terk etti,bu zihniyeti cürüdü "Komşun aç yatarken, sen tok yatma diyen" zihniyeti takip et...!
    Cevapla
  • Almanya Ercan 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu mersin e ben bir anlam veremedim.Türkiye ysnsin bitsin batsin,zaten batmis ,millet ac.hep bunlari duyuyoruz.fakat cebini dolduran cok. Ben ac görmedim.batmis da görmedim. Bu millet nasil bu kadar salak olabilir. Ben anlamadim. Anliyan varmi.
    Cevapla
  • Mutlu k. 1 yıl önce Şikayet Et
    Aga, cumhuriyetten 50 gün önce kurulan chp 27 yıl sosyalist cumhuriyet teokrasi niteliklerinden bile gericiydi. 50 li çok partili cumhuriyette askeri vedahi idari cunta cumhuriyetiydi şimdilerde demokratik şimşekler çaksada hala üstü kapalı volkanik yanardağ gibi...
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosyalizmi dünya mumla arıyor.ev bedava,ulaşım,ısınma elektrik,bedava.tatil için cebinendevlet para koyardı.önümüz kış göreceksin faturayı.yakarsın sigarayı yaşasın kapitalizm dersin
    Cevapla
  • Muhterem elmas 1 yıl önce Şikayet Et
    Vahap seçerde chpkk üyesi değilmi ne diyecekti! Chp hala atatürkün partisi diyen akıl tutulması yaşayan insanlar bu yanlıştan dönmeliler.
    Cevapla
  • Özgür 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen katılıyorum bugünkü MHP gibi alparslan Türkeş’i MHPsinden eser kalmadı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'den Netanyahu'ya tarihi Gazze cevabı: Aşırılık yanlısı ve ırkçı hükümetiniz...
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?