Meral Akşener'den asgari ücrete ilk yorum

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ekonomi kurmayları Ümit Özlale ve Bilge Yılmaz ile ekonomik durumu, faiz indirimi ve asgari ücreti değerlendirdi.

Meral Akşener'den asgari ücrete ilk yorum
Meral Akşener'den asgari ücrete ilk yorum
GİRİŞ 16.12.2021 18:51 GÜNCELLEME 16.12.2021 18:54
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Faiz indirimi ve asgari ücret konusunda değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Biz asgari ücret ile ilgili olarak 4 bin lira artı 500 lira işverene kaynak desteği önermiştik. Bugün 4 bin 250 lira asgari ücret açıklandı. 450 lira da destek açıklandı. Demek ki muhalefete kulak vermek herkesin işine yarıyormuş." açıklamasında bulundu.

Akşener, "İYİ Parti olarak iktidar ve muhalefet tanımını şöyle yapıyoruz. Seçim olur seçmenler oy kullanır. O oyların sonucunda sandıklar açılır bir siyasi parti ya da birkaç siyasi parti iktidar olur. Seçmen iktidara sen bizi yöneteceksin, hizmet edeceksin der. Muhalefete de sen de bizim avukatımız olacaksın der.” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması: Verilen kararı küçümsemiyoruzKılıçdaroğlu'ndan asgari ücret açıklaması: Verilen kararı küçümsemiyoruz

Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'aday olurum' çıkışına ilk yorum!Karamollaoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'nun 'aday olurum' çıkışına ilk yorum!

Son dakika haberi: İşvereni rahatlatan müjde! Asgari ücretten 2 vergi kalktıSon dakika haberi: İşvereni rahatlatan müjde! Asgari ücretten 2 vergi kalktı

Bahçeli'den asgari ücret açıklaması: Yüreğimize su serpmiştir!Bahçeli'den asgari ücret açıklaması: Yüreğimize su serpmiştir!

Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücreti açıkladıSon dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan asgari ücreti açıkladı

YORUMLAR 46
  • Yüz kızarmazmi 2 yıl önce Şikayet Et
    Gördük belediyeleri ne hale getirdiniz
    Cevapla
  • Reşo 2 yıl önce Şikayet Et
    Meral hnm sam amcayla ne konuşuyor 2 milletvekili yanına al millete açıkla biz de. Bilelim
    Cevapla
  • Şakir Yurttapan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ekremin cici ablası
    Cevapla
  • Bilenbiri 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav he he.....!
    Cevapla
  • Gurbuz 2 yıl önce Şikayet Et
    Meral abla hani sana mecliste 'imin sayesinde o koltukta oturduğunu söyleyen ler varya ha sen onlara cevap ver buasgari ücret devlet yönetimi bunlar seni aşar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler