AK Partili Çalık: 11 kez kaybetti hala erken seçim istiyor

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık: Siyaset dışı bir kurumdan siyasete müdahale isteyen Kılıçdaroğlu halen öğrenemedi siyasetin milletle yapıldığını, millet adına yapıldığını. 11 kez seçim kaybeden Kılıçdaroğlu erken seçim olmayacak.

AK Partili Çalık: 11 kez kaybetti hala erken seçim istiyor
AK Partili Çalık: 11 kez kaybetti hala erken seçim istiyor
GİRİŞ 20.12.2021 14:37 GÜNCELLEME 20.12.2021 14:40
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Milletvekili Çalık, Malatya’daki temasları kapsamında Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Hak-İş İl Temsilcisi ve Hizmet İş Sendikası Malatya Şube Başkanı Bünyamin Geleri, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asgari ücreti 4 bin 250 TL olarak açıklamasının asgari ücretle çalışan işçiler ve ailelerinde çok büyük bir sevince neden olduğunu söyledi.

Milletvekili Çalık ise, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, 4 bin 250 TL olarak açıkladığı yeni asgari ücretin hayırlı olmasını diledi. Asgari ücrette yüzde 50 oranında tarihi bir artış gerçekleştiğini belirten Çalık, “Asgari ücretten alınan gelir ve damga vergisinin kaldırılması da işverenimiz nezdinde büyük bir coşkuyla karşılanmıştır. Çalışanlarımıza ve işverenlerimize asgari ücretin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.” dedi.

“KILIÇDAROĞLU ÖNCE ADAYIN KİM ONU AÇIKLA”

Çalık, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, “TÜSİAD Başkanı’nı aradım. Ülke yangın yeri. Herkes konuşmalı artık, herkes! Seçim istiyoruz” açıklamasını da sert sözlerle eleştirdi. Milletvekili Çalık, “Sandık geldiğinde kimi aday göstereceğinizi belirleyeceksiniz. Cumhurbaşkanı adayını belirlemeyen bir zihniyetin, her gün erken seçim çağrısı yapması abesle iştigal, trajikomik bir durumdur. Siz 11 seçim kaybedeceksiniz, milletten yetki alamayacaksınız ve alamadığınız yetkileri her sandıkta bir kez daha yaşayacaksınız. Muharrem İnce’nin söylediği gibi “Recep Tayyip Erdoğan sizi yenmişte yenmiş, yenmişte yenmiş, yenmişte yenmiş.” Allah nasip ederse 2023’te bir kez daha yenecek” diye konuştu.

SİYASET MİLLETLE YAPILIR”

Çalık, “Siyaset dışı bir kurumdan siyasete müdahale isteyen Kılıçdaroğlu halen öğrenemedi siyasetin milletle yapıldığını, millet adına yapıldığını. 11 kez seçim kaybeden Kılıçdaroğlu erken seçim olmayacak. 2023 Haziran seçimlerinde hem cumhurbaşkanlığını hem Cumhur İttifakı olarak Meclis’te çoğunluğu elde ederek rekoru ileriye taşıyacağız. Bu millet Kılıçdaroğlu’nu artık gaflarıyla biliyor, TBMM’de yaptığı ahlak dışı el hareketiyle tanıyor.

Çıkmış bir de “Milletten korkmayın” diyor. Biz, milletle beraber yol yürüdüğümüz için bu kadar güçlüyüz. Milletin sesine kulağımızı tıkamadığımız için bu kadar güçlüyüz. Biz milletimizden gücümüzü alıyoruz. Onların milletimizin içerisine çıktıklarında karşılaştıkları tavırları herkes görüyor. Biz, asla milletimizin yaşadığı sıkıntıyı görmemezlikten gelmedik. Türkiye’nin oturtmak istediği yeni bir ekonomik düzen var. Bir ‘Türkiye Modeli’ oluşturulmaya çalışılıyor. Ekonomik anlamda yapılmak istenilen darbelere rağmen Türkiye güçlenerek çıkacak.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR 15
  • Arif inanc 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki seçim olsa oy kullanabilecek. Birincisi reşit olmayanlar oy kullanamazlar. İkincisi bazıları oy kullanamaz. Üçüncüsü de Sayın Kılıçdaroğlu kullanamaz. Neden derseniz unutur. Saygilarimla
    Cevapla
  • Reisssss 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahuekber Rabbim Türkiyenin Yar ve yardımcısı olsun
    Cevapla
  • İbo 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki seçim olsa sonuç değişecek mi ?Hayır yine AK parti miz Allah'ın cc izniyle tekrar iktidar olacak. Lakin kaz kafalılar bunu idrak edemiyoki
    Cevapla
  • Faruk 2 yıl önce Şikayet Et
    Maksat ülkeyi karıştırmak. Seçim kazanamayacağını o da biliyor. Ama dışardan kulağına fısıldanan emirleri uygulamak zorunda... Emir kulu ne yapsın zavallı...
    Cevapla
  • İhsan Berat 2 yıl önce Şikayet Et
    yapın birdaha kaybetsin hodri meydan
    Cevapla
  • Kral 2 yıl önce Şikayet Et
    Tmm zamanını bekleyin yine kaybedecek aceleye ne gerek var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fatih Sondaj Gemisi, Göktepe-1 kuyusunda sondajına başladı
Murat Kurum'dan BAYKAR'a sürpriz ziyaret: Bugün yeni çok şey öğrendim...