Karamollaoğlu'ndan sokaklarda başıboş gezen sokak köpekleriyle ilgili çağrı

Saadet Partisi Lideri Karamollaoğlu, köpek saldırılarıyla ilgili ciddi önlem alınması için çağrı yaptı. Karamollaoğlu, "Sokaklar, her şeyden önce insanlar için, çocuklarımız için güvenli olmak zorunda" dedi.

Karamollaoğlu'ndan sokaklarda başıboş gezen sokak köpekleriyle ilgili çağrı
Karamollaoğlu'ndan sokaklarda başıboş gezen sokak köpekleriyle ilgili çağrı
GİRİŞ 23.12.2021 16:08 GÜNCELLEME 23.12.2021 16:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi (SP) Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, köpek saldırılarıyla ilgili, "Hayvanlarla bu dünyayı paylaşıyoruz, fakat onların sağlığı ve bizlerin güvenliği için artık daha ciddi önlemleri hayata geçirmek durumundayız. Sokaklar, her şeyden önce insanlar için, çocuklarımız için güvenli olmak zorunda" dedi.

SP Lideri Karamollaoğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, sokakta başıboş dolaşan köpeklerin yol açtığı dehşet haberlerine gün geçtikçe daha fazla tanık olduklarını belirterek, "Ne yazık ki bu konuda yerel yönetimler gerekli tedbirleri almadığı gibi kanunlar da bu tehlikelere karşı yetersiz kalıyor. Hayvanlarla bu dünyayı paylaşıyoruz, fakat onların sağlığı ve bizlerin güvenliği için artık daha ciddi önlemleri hayata geçirmek durumundayız. Sokaklar, her şeyden önce insanlar için, çocuklarımız için güvenli olmak zorunda. Gelecek 10 yılda sokak köpeklerinin sayısının 60 milyonu geçeceği belirtiliyor. Bu rakam ciddi bir güvenlik ve sağlık sorununu beraberinde getirecektir. Çocuklarımızın ve vatandaşlarımızın sokaklarda huzurla yürüyebilmesi, parklarda güvenle oturabilmesi için gerekli tedbirlerin ve uygulamaların hayata geçirilmesini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Kul 2 yıl önce Şikayet Et
    Her şeyi hallettin sıra ona geldi iyi çalışıyorsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler