İBB'deki teröristlerin araştırılması İYİ Parti'yi rahatsız etti: Bu zırvadır

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) işe alınan terör bağlantılı kişilerin araştırılması için atılan adım İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray'ı rahatsız etti.

İBB'deki teröristlerin araştırılması İYİ Parti'yi rahatsız etti: Bu zırvadır
İBB'deki teröristlerin araştırılması İYİ Parti'yi rahatsız etti: Bu zırvadır
GİRİŞ 29.12.2021 01:13 GÜNCELLEME 29.12.2021 01:16
Bu Habere 90 Yorum Yapılmış

Terörden hüküm giymiş kişinin işe alınması ile kamuda çalışan bir kişinin görevine devam ettiği sırada cinayet işlemesini bir tutan Çıray, "Yarın bir gün herhangi bir kamu kurumunda çalışan birisi cinayet işlese o kamu kurumunun başını da mı sorumlu tutacaksınız." ifadelerini kullandı.

İçişleri Bakanlığı, İBB bünyesinde görev yapan terör bağlantılı personellerle ilgili özel teftiş başlattı. Bakanlıktan yapılan açıklamada konunun tüm yönleriyle soruşturulacağı belirtildi. CHP yönetimindeki belediyede görev alan teröristlerin açığa çıkarılacak olması ittifak ortakları İYİ Parti'yi rahatsız etti.

"BU BİR ZIRVADIR"

Konuyla ilgili KRT TV'de açıklamada bulunan Çıray, "Yarın bir gün herhangi bir kamu kurumunda çalışan birisi cinayet işlese o kamu kurumunun başını da mı sorumlu tutacaksınız." dedi. Çıray bu teftişin bir zırva olduğunu öne sürdü.

YORUMLAR 90
  • Bahadır 54 2 yıl önce Şikayet Et
    hdpkkyla seçim ittifakı yapanlar için zırvadır tabi, bizim için milli güvenlik meselesi.
    Cevapla
  • Sokaktaki Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Okumuş doktor olmuşsun ama ideolojik saplantıların yüzünden doğru olan bir şeyi başkası yaparsa takdir etme vasfını çoktan kaybetmişsin. Bir hatayı da kendi cenahından birisinden gelirse kabul etmeyip hatta inkar edecek kadar körleşmişsin. O yüzden asıl senin zırt pırt ortaya attığın beyanatların birer zırvadan ibaret.
    Cevapla
  • ŞAHİN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bir kriptonun rahatsız olması yapılanın uygulamanın isabetine işaret eder. Kudursun!
    Cevapla
  • Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    ZIRVA sizin particek sabah akşam yaptığınız tiyatronun adıdır !!
    Cevapla
  • Hüseyin Özer 2 yıl önce Şikayet Et
    Devlet güvenlik tedbiri alıyor bu nedenle bir araştırma yapıyor ve bunun İBB sine yönelik bir araştırma olmadığını da söylüyor ve şahsen böyle görüyorum sayın vekil neye karşı çıkıyor ki !?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Pistte korku dolu anlar! Dev uçak az kalsın çakılıyordu
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler