Fatih Altaylı bile muhalefetten ümidini kesti!

Fatih Altaylı'nın Millet İttifakı'nın adayının kim olacağına ilişkin sorusuna cevap veren muhalif yazar Elfin Tataroğlu'nu 'üçüncü bir yol' açıklamasının ardından Altaylı, "Tayyip Bey'in bir dönem daha Cumhurbaşkanlığını kutlayalım" dedi.

GİRİŞ 29.12.2021 14:50 GÜNCELLEME 29.12.2021 20:34
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Habertürk'te Fatih Altaylı'nın Teke Tek programında, 2023 yılında yapılacak cumhurbaşkanlığı seçimleri konuşuldu. Altaylı, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki olası adaylarına ilişkin soru sordu. 

Programa konuk olan CHP'ye de yakınlığıyla bilinen muhalif yazar Elfin Tataroğlu, adaylık konusunda 'üçüncü bir yol' olması gerektiğini ifade etti. 

ADAYLIKTA ÜÇÜNCÜ BİR YOL

İhtimaller üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın adaylıklarının her halükarda tartışılacağını belirten Tataroğlu, "Bunu belediyeler olarak düşünmeyin. Ankara'yı aday yapsanız İstanbul'un da olmasını çok sayıda bir kesim var. Orada bakın iki genel başkanla iki belediye başkanı arasındaki talep gerginliği tansiyonu yüksek. Burada CHP'nin genel başkanı olsa, İYİ Parti tabanı belki, 'Niye bizim genel başkanımız olmuyor' diyebilir. İstanbul olsa belki Ankara'dakiler 'Bizim belediye başkanımız daha iyiydi niye olmadı' diyebilir. Bu şeyden çıkıp aslında bir üçüncü yol açabiliyor olmak lazım." dedi.

"TAYYİP BEY'İN BİR DÖNEM DAHA CUMHURBAŞKANLIĞINI KUTLAYALIM"

Tataroğlu'nun bu açıklamasının ardından "Fatih Altaylı bile muhalefetten ümidini kesti!" diye yorumlanabilecek bir açıklamada bulunarak, "O zaman Tayyip Bey'in bir dönem daha cumhurbaşkanlığını kutlayalım hep beraber" dedi.

400 BİN KİŞİNİN KATILDIĞI ANKETTE DİKKAT ÇEKEN SONUÇ

Gazeteci Fatih Altaylı kişisel Twitter hesabından "Sizce CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisinin kazanma şansı daha yüksek?" sorusunun sorulduğu bir anket yaptı. 24 saatte 400 binden fazla kişinin katıldığı ankette, oyların yüzde 52,6'sını Kemal Kılıçdaroğlu, yüzde 28,8'ini Mansur Yavaş, yüzde 18,6'sını Ekrem İmamoğlu aldı. Ankette, kamuoyu araştırmalarının aksine Kılıçdaroğlu'nin isminin zirvede çıkması dikkat çekti.

YORUMLAR 38
  • hayri şimşek 2 yıl önce Şikayet Et
    kutlamada çoook geç kaldınız istanbul ve ankarayada hemen kayyum atanmalıdır yarım kalan işler devam ettirilmelidir yıkma üzerine kurulan chp partiden hayır gelmez büyük Türkiye için büyük küçük bir proje söylesinler bunlar yok hükmündedirler
    Cevapla
  • Adil Poyraz 2 yıl önce Şikayet Et
    Yerli ve milli başkanımız varken, Biden destekli, fonlanmış, 5 benzemeze ümit mi bağlanır mi Allah aşkına.. umalım ki bu seçimden sonra muhalefet de milli olur, Muharrem İnce ana muhalefet koltuguna geçer.
    Cevapla
  • Makara 2 yıl önce Şikayet Et
    zavallı memleket düşmanları ne yapsanız boş, bu ülkeyi ab kapılarında, amerikanın kümesinde falan bulmadık.
    Cevapla
  • N.T 2 yıl önce Şikayet Et
    bükemediğin bileği öpeceksin altaylı
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Millet ittifakı ne yapsa boş. Aldıkları belediyeler ortada. Algı yalan dolanla idare etmeye çalışıyorlar. Bir de hizmet etmeden borçlanma. Ortada icraat yok. Onlara koltuk veren terör partisine diyet ödeyip duruyorlar. Allah ilk kez Ak Parti ile halka hizmet etmenin ne olduğunu bizlere gösterdi. 'Eşek ölür semeri kalır insan ölür eseri kalır' sözünü doğrulayarak eser bıraktılar. Hala da devam ediyorlar. Milli olmak bu ülkeye hizmetkar olmak böyle bir şey. Tüm duam , Allah zillet ittifakına fırsat vermesin. Allah ülkemin yolunu açık etsin. Reis varsa gam yok. Dualarımız onunla.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri