CHP'li Özgür Özel'den Kur'an kurslarına yönelik skandal sözler: Orta Çağ zihniyeti

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel skandallarına bir yenisini daha ekledi. 4-6 yaş grubunun gittiği Kur'an Kursları için "orta çağ düşüncesi" ifadelerini kullanan Özel, bu kurumların bilim dışı eğitimler verdiğini belirtti..

GİRİŞ 29.12.2021 22:15 GÜNCELLEME 30.12.2021 15:03
Bu Habere 556 Yorum Yapılmış

TBMM'de düzenlediği toplantıda açıklamalarda bulunan CHP Başkan vekili Özgür Özel skandallarına bir yenisini daha ekledi.

KUR'AN KURSLARINA YÖNELİK SKANDAL İFADELER

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından açılan Sıbyan Mektepleri'ni orta çağ düşüncesi olarak tanımlayan Özel, "Bu kafayla Bilim'in B'si yok, Fiziğin F'si olmuyor üniversiteye gidince." ifadelerini kullandı.

.

"DİYANET'İN İŞİ Mİ MİLLİ EĞİTİM'İN Mİ?"

Diyanet'in okul öncesi kurumlar kurmasını sert dille eleştiren Özel, ""Diyanet'in işi mi Milli Eğitim'in işi mi? Sıbyan Mektepleri'ni kurmuşlar kurumsallaştırıp zorunlu yapmaya çalışıyorlar." ifadelerini kullandı.

ANAYASA'YA UYGUN DEĞİL ÇIKIŞI

4-6 yaşındaki çocuklar için açılan Sıbyan Mektepleri'ni orta çağ zihniyeti olarak tanımlayan Özel, bu kurumların anayasaya uygun olmadığını ifade etti.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A DİKTATÖR DEMİŞTİ

Özel, "Referandumsuz anayasa değişikliği için 400, referandumlu anayasa değişikliği için 360 milletvekili lazım. Biz yokuz. Tek adamlarla diktatörlerle oturup anayasa müzakeresi yapmıyoruz. Bizi denklemden düşün" ifadelerini kullandı

ŞARJÖRLER TOPLANDI YALANI

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in "Mersin'e giden (Başkan) Erdoğan'ın koruma ekibi dışındaki polislerin silahlarındaki şarjörler toplandı" iddialarını Mersin Valiliği tarafından yalanlanmıştı.

.

.

.

.

YORUMLAR 556
  • karacabey 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben CHP deyince aklıma orta çağ değil daha derin çağlar aklıma geliyor. Çukur çağ gibi
    Cevapla
  • Mikdat Bal 1 yıl önce Şikayet Et
    Onlara yakışan çağ "yontma taş devri" zira heykel yontmaktan başka hiç bir etkinlikleri yok!
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    O münafıklar öyle bir hesap verecek kiii…
    Cevapla
  • İrfan 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırmadım, çünkü chp her zaman dinin ve din eğitiminin karşısında olmuştur Şaşılacak şey bunu anlamayan pek çok müslümanın olması
    Cevapla
  • .... 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar cok fazla Kurulus Osman izlediler herhalde camiye giren Polislerin sarjörleri toplaniyormus bin yil düsünsen böyle bir iftira aklima gelmezdi ha ha ha
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin senelerdir üretemediklerinizi üretiyor simdi oralarda yetisenler ,bos konusuyorsun. fizikten bilimden atma bosuna....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
ABD ve dünyada gözaltılara rağmen Filistin'e destek gösterileri sürüyor