Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen CHP'li İBB'nin Halk Ekmek tiyatrosunu anlattı

Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen CHP'li İBB'nin Halk Ekmek büfeleri üzerinden oynanan algı oyununu canı yayına bağlanarak anlattı.

GİRİŞ 03.01.2022 15:51 GÜNCELLEME 03.01.2022 17:20
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İBB AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu katıldığı bir televizyon programında CHP'li yönetimin algı operasyonlarını tek tek deşifre etti.

İBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu, İmamoğlu'na meydan okuduİBB AK Parti Grup Başkanvekili Göksu, İmamoğlu'na meydan okudu

Canlı yayında Kılıçdaroğlu'na seslendi: Haydi İBB'yi beraber basalım!Canlı yayında Kılıçdaroğlu'na seslendi: Haydi İBB'yi beraber basalım!

Konu Halk Ekmek'e geldiğinde Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen canlı yayına bağlanarak CHP'li yönetimin Üsküdar'daki haksız uygulamalarından örnek vererek yaşanan rezilliği anlattı.

Halk Ekmek'te kirli oyun: Üretim düşürüldü, dağıtım noktaları azaltıldıHalk Ekmek'te kirli oyun: Üretim düşürüldü, dağıtım noktaları azaltıldı

Tevfik Göksu'dan İBB'nin yalanına tepki: Provokasyondan ekmek çıkmazTevfik Göksu'dan İBB'nin Halk Ekmek yalanına tepki: Provokasyondan ekmek çıkmaz

CHP'NİN HALK EKMEK MİZANSELİ

Başkan Türkmen CHP'li yönetimin tiyatroya dönüştürdüğü büfe açılışını şu şekilde anlattı; 

Büyükşehir meclisinde Tevfik Göksu de biraz önce ifade etti. Kaç Halk Ekmeğin nereye konacağı ile ilgili karar oy birliği ile alındı. Meclisteki herkes evet dedi. Bu kararın iki tane önemli şartı var; Bu büfeleri engellilere, şehit yakınlarına, gazilere vereceksiniz. CHP de biz de evet dedik. İkincisi, bu büfeleri nereye koyacaksanız ilgili belediyelerin imar ve şehircilik açısından sorun onların da görüşlerini alın birlikte karar verin dendi. Bunun üzerine mart 2021'de karar alındı Nisan'da Büyükşehir bize yazı yazdı. Yazıda halk ekmeğin bütün ilçelerde nerelerde kurulacağına dair liste var. Bizim Üsküdar'la ilgili  yer var. Yazı bize denmiş ki bu sekiz noktaya büfe kurmak istiyoruz. Biz konuda görüşlerimizi bildirmeden Halk Ekmek hemen harekete geçti. Halk Ekmek metro çıkışında Bulgurlu istasyonunda büfe kurmaya kalkıştı. Halk Ekmek'in Yönetim Kurulu Başkanı Özgen Nama, Üsküdar CHP İlçe Başkanı ve bazı CHP'liler sanki bir baskına geliyorlar veya kendilerince bir mizansel kurmuşlar, Özgen Nama'lın yakasında gizli mikrofon var karşıya da kamerayı almışlar Üsküdar Belediyesi bizi engelliyor, Halk Ekmek'e karşılar, gazilere karşılar... gibi bir olay çıkardılar. CHP kavga etmeyeceğe yere yaklaşmaz, kavgayı bilerek çıkartıyor ve hazırlıklı gelmişler. Soruyorum bir büfenin kurulmasına yönetim kurulu başkanı niye gelsin, ne işi var orada. Tabi dışarıdan bakan vatandaş Üsküdar belediyesi halk Ekmeğe karşı zannediyor. Hemen ardından Üsküdar meydana büfe kurdular. Ve yine tekrar kavga.

TÜRKMEN: HALK EKMEK GERÇEĞİNİ BİZDEN DİNLEYİN

Türkmen programdaki bölümü şu sözlerle paylaştı; İBB bize 8 yeni büfe yeri bildirdi. Beşine uygun dedik ama oralara 9 aydır büfe koymadılar :) 3 yer için “50-100 metre kaydıralım, millet konforlu hizmet alsın” dedik ama hastane şantiyesi olacak yere büfe koydular! Hizmet mi algı mı? Halk Ekmek gerçeğini bizden dinleyin.

ÖZGEN NAMA'DAN 11 MİLYONLUK DÜZELTME

Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Vekili Özgen Nama 16 Aralık'ta tam kapasite çalışan 3 fabrika ile günlük 2.6 milyon ekmek ürettiklerini iddia etti. İBB Sözcüsü ve Başkan Danışmanı Murat Ongun ise fabrikaların tam kapasiteyle her gün 1.6 milyon Halk Ekmek ürettiğini savundu.

Özgen Nama ve Murat Ongun'un üretilen ekmek konusunda farklı rakamlar vermesi, "Hangisi doğruyu söylüyor?" şeklinde yorumlara neden olmasının ardından Özgen Nama 30 Aralık'ta Halk Ekmek üretim sayılarına ilişkin yeni veri paylaştı.

Halk Ekmek A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama sosyal medya hesabından ekmek üretimine ilişkin paylaştığı yeni verilere göre;

*Temmuz 2021'de 17 milyon 135 bin 603 adet somun ekmek satıldı. (Günlük üretim 552 bin 761 adet)
*Kasım 2021'de 28 milyon 196 bin adet (Günlük üretim 939 bin 866 adet)
*Aralık 2021'de yaklaşık 29 milyon 500 adete ulaşacak (Günlük üretim 951 bin 612 adet)

 

YORUMLAR 5
  • hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    bir ekmek işini beceremeyen ülkeyi yönetmeyi nasıl becerecek
    Cevapla
  • MİLLET 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp bu şovu sever bir zamanlar çarşaflı kadınlara chp rozeti taktılar daha sonra çarşafı yıktılar ekmek üretimi düşük sayısını daha dürüst veremiyorlar büfe açtırmiyorlar algısı yapıyorlar
    Cevapla
  • Adanalı. 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ibb yi yönetemiyor,devleti nasıl yönetecek,abd ve ab ye peş keş çekerşler allah korusun.
    Cevapla
  • Orhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne kadar ekmek ürettiklerini bilmiyorlar. Yapılan herşeye karşı olanlardan icraat beklerseniz bu kadar olur.
    Cevapla
  • samii 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar icraatla değil şovla, algıyla seçim kazandılar korkarım öylede gidecek. Büfe var ekmek yok ama bize büfe açtırmıyorlar diye algı yapıyorlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı