Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler: Havlayanları sustur!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Kılıçdaroğlu'na sert tepki gösteren Erdoğan, "Sıkıysa çık havlayanları sustur. Bu ülkede dinimize saldıranların hesabını sormayı biliriz" dedi.

GİRİŞ 08.01.2022 18:00 GÜNCELLEME 08.01.2022 20:04
Bu Habere 124 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Karaman İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda konuştu. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

KILIÇDAROĞLU'NA SERT SÖZLER: HAVLAYANLARI SUSTUR!

CHP'nin malum tiplerinin konuşmalarına bakmayın. Onların dinden, diyanetten nasibi yok. Bay Kemal kalkıp da yanındaki o malum tiplerin söyledikleri karşısında herhangi bir şey söylüyor mu? Niye söylemiyor? Çünkü onun cinsi de cibiliyeti de o. O birilerini havlatıyor kendisi de arkadan izliyor. Bay Kemal, biz bunları yutmayız. Kimin ne olduğunu da çok iyi biliriz. Sıkıysa çık bu havlayanları sustur. Bu ülkede dine saldıranların hesabını sormayı biliriz. 

Çocukların dini erken yaşta öğrenmesi bir siyasi partiyi niçin rahatsız eder? Bu garabet CHP'ye has bir durumdur. Gazi Mustafa Kemal'in ardından halka rağmen halkçılık yapan, milletten yüz bulamadığı için demokrasi dışı güçlerden iktidar dilenen aciz bir siyasi teşekkül haline dönüşmüştür. 

HIZLI TREN MÜJDESİ

Konya-Karaman hızlı trenini bir hafta ücretsiz yapalım. İnşallah bu da bu hattın sadakası olur. 

"BAŞ TERÖRİSTLERİ İNLERİNDE VURACAĞIZ"

Biz Kandil'i vuruyoruz. Şimdi hedef baş teröristleri de inlerinde vurmak. Onları da Kandil'de vuracağız, Cudi'de vuracağız. Bu ülkede duramayacaklar. Sınırdan kaçıp gidecekler. 

YORUMLAR 124
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Eytli. Rumuzlu şahıs. Sen Eytli olmanın hesabını yaşar Okuyan denen adama sor çünkü bu işin mimarı o. Ve sen kimsinki reisi eyt üzerinden tehdit ediyorsun. Kaldıki dünyanın hiç bir ülkesinde 55 yaşından önce emeklilik yoktur bulamasın. 35, 40, 45 yaşlarında emeklilikmi olurmuş. Birde utanmadan tehdit ediyorsun hadi oradan sizi gidi boş beleşçiler.
    Cevapla
  • ihsan 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 te halk hdp ile yanyana olanlara oyle bir ders verecekki.Birinin cikmissin yenmis cikmissin yenmis sozunun ustune 20yildir yenildin git kaybol artik diyecek.vatandas kimin ne oldugunu cok iyi biliyor.
    Cevapla
  • harun 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu kafirlere fırsat vermesin(chp)
    Cevapla
  • eytli 2 yıl önce Şikayet Et
    birisini oraya çıkardığımız gibi indirmesinide biliriz
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen çıkarmadın ki oraya. Kendini aldatırsın ancak.
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    eyt çıksa oymu vereceksin bu bir iki eyt çıkmaz sonu yok bu işin devamı gelir kademeli 2 yıl düşürulür oda bu tehditlerle olmaz devlet okuyor bu yorumları merak etme bende eyt liyim 9 yıl evvel emekli olsa idim şu an 2400 dü maaşım simdi 4500 ama kamuda zorunlu emekkilik de ona varım devleti batıran asalak personel
    Cevapla
  • Adanalı 2 yıl önce Şikayet Et
    Sonuna kadar seninleyiz reis… dinime saldıranlara burayı dar ederiz
    Cevapla
  • Dadaş erzurum 2 yıl önce Şikayet Et
    Allahına kurban adanalı gardaşım hiç bir güç dinimzi yıkamaz gardaş türkiye dinsizlerle doldu taştı allahın izniyle bunlara fırsat vermeyiz bu imansızlara allaha emanet kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı