AK Partili Aydemir: Millet Kılıçdaroğlu ve Akşener'den cevap bekliyor

AK Parti Erzurum Milletvekili Aydemir, PKK'lı teröristle fotoğrafları çıkan HDP'li Güzel hakkında açıklama yapmayan Kılıçdaroğlu ve Akşener'e tepki gösterdi.

AK Partili Aydemir: Millet Kılıçdaroğlu ve Akşener'den cevap bekliyor
AK Partili Aydemir: Millet Kılıçdaroğlu ve Akşener'den cevap bekliyor
GİRİŞ 13.01.2022 16:13 GÜNCELLEME 13.01.2022 16:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, HDP Diyarbakır Milletvekili Semra Güzel'in, PKK'lı teröristle fotoğraflarının basına yansımasına işaret ederek, "Millet, hem Kılıçdaroğlu hem de Akşener'den bu fotoğrafa dönük sahici cevaplar bekliyor" dedi.

Aydemir, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, HDP'li Güzel'e tepki göstererek, "Bu, masum bir fotoğraf değil. Orta yere aldıkları silahtan çıkan kurşunlar, 2 askerimizi ve 1 korucumuzu şehit etmiş." ifadesini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, konuya tepkisiz kaldığını söyleyen Aydemir, "Sayın Kılıçdaroğlu kendisine bir masumiyet kılıfı geçiriyor, HDP'yi de küstürmemek, kızdırmamak için böyle bir yol izliyor. Ayıp. Milleti ne zannediyorsunuz, milleti akılsız mı görüyorsunuz? Bu milletin feraseti, basireti herkesin fevkinde." diye konuştu.

HDP'li Güzel'e ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki: Taca atamazsın!HDP'li Güzel'e ses çıkaramayan Kılıçdaroğlu'na AK Parti'den tepki: Taca atamazsın!

Kılıçdaroğlu'ndan açıklama: CHP de sütten çıkmış ak kaşık değilKılıçdaroğlu'ndan açıklama: CHP de sütten çıkmış ak kaşık değil

Aydemir, teröristle fotoğraf çektiren bir milletvekili olduğunu dile getirerek, "Herkes buraya yönelmiş, ama Kılıçdaroğlu hiç oralı değil, bizi suçluyor. Millet, senden buna dönük bir şey bekliyor. HDP'den korkmayın, neyinden korkuyorsunuz? Böyle bir şey olur mu? Millet, hem Kılıçdaroğlu hem de Akşener'den bu fotoğrafa dönük sahici cevaplar bekliyor. Bunlara dönük düşüncelerini açık biçimde söylesinler. Millet görsün, milletin yanında mısınız, milletin karşısında saf tutmuşlarla beraber misiniz?" sorusunu yöneltti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • TIRPAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Gelecek 5 oy için kırmızı kafa Meral sesini çıkaramaz küfürbaz Lütfiye gerekeni yapmadilar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye'den tarihi İncirlik hamlesi! Stratejik adım! Kürecik iddialarına yanıt
İzmir'de peş peşe yangınlar