Arslantaş: "Oğuzhan Asiltürk'ün ismi Çankaya'da yaşatılacak"

Çankaya Belediyesi Millet ittifakı meclis üyeleri tarafından daha önce reddedilen öneri, ABB Meclis toplantısında kabul edildi.

Arslantaş: "Oğuzhan Asiltürk'ün ismi Çankaya'da yaşatılacak"
Arslantaş: "Oğuzhan Asiltürk'ün ismi Çankaya'da yaşatılacak"
GİRİŞ 15.01.2022 10:17 GÜNCELLEME 15.01.2022 10:17
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Emre Arslantaş Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün isminin Çankaya'da bir caddeye virilmesi için önerge sundu. Cumhur ittifakı meclis üyelerinin oyları ile öneri kabul edildi.

Ak Parti Çankaya Belediye Meclis Üyesi Murat Akca ve Ak Parti Grubu tarafından Milli Görüş hareketinin önemli ismi Oğuzhan Asiltürk’ün isminin  Çankaya ilçesinde bir parka verilmesi önerisi CHP’li Çankaya Meclis üyeleri tarafından reddedilmişti. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Emre Arslantaş Saadet Partisi Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Oğuzhan Asiltürk'ün isminin Çankaya'da bir caddeye virilmesi için önerge sundu. Cumhur ittifakı meclis üyelerinin oyları ile öneri kabul edildi. 

Arslantaş'ın açıklaması şöyle; "Kıymetli devlet ve siyaset adamı Saadet Partisi yüksek istişare kurulu başkanı rahmetli Oğuzhan asiltürk ün isminin yaşatılması için Çankaya ilçesi yukarı Bahçelievler mahallesi 54. cadde isminin Oğuzhan asiltürk caddesi olarak değiştirilmesini ve raporumuzun bu şekilde oylanmasını talep ediyorum bu sebeple Kendisine Allah’tan rahmet yakınlarına ve tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum"

YORUMLAR 1
  • Omer Citak 2 yıl önce Şikayet Et
    Anlamli bir davranis..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi