Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Arnavutluk'a gidiyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama’nın davetine icabetle, 17 Ocak 2022 tarihinde Arnavutluk’u ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Arnavutluk'a gidiyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın Arnavutluk'a gidiyor
GİRİŞ 16.01.2022 12:35 GÜNCELLEME 16.01.2022 12:54
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ziyaret kapsamında yapılacak görüşmelerde, stratejik ortaklık seviyesindeki Türkiye-Arnavutluk ilişkileri tüm boyutlarıyla gözden geçirilecek, işbirliğinin derinleştirilmesi için atılabilecek adımlar ele alınacak.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk'a gidecek

Görüşmelerde ikili ilişkilerin yanı sıra, bölgesel ve uluslararası meseleler hakkında fikir teatisinde de bulunulacak. 2019 yılında Arnavutluk’ta meydana gelen deprem felaketinde evlerini kaybeden aileler için Türkiye tarafından Laç şehrinde inşa edilen konutların teslim töreni de ziyaret vesilesiyle icra edilecek.

TOKİ yaptı, Arnavutluk halkı hayran kaldı: Türkiye'ye ve Erdoğan'a müteşekkirizTOKİ yaptı, Arnavutluk halkı hayran kaldı: Türkiye'ye ve Erdoğan'a müteşekkiriz

Arnavutluk Başbakanı Rama'dan 'Arnavutluk ve Kosova birleşecek' sinyaliArnavutluk Başbakanı Rama'dan "Arnavutluk ve Kosova birleşecek" sinyali

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tiran’da TİKA tarafından restore edilen Ethem Bey Camii’nin açılışını gerçekleştirecek, Arnavutluk Meclisi’ne hitap edecek.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • Asım 2 yıl önce Şikayet Et
    sen misin Dedeağaç'a üs kuran, Arkandan dolaşırız.
    Cevapla
  • ahmet1 2 yıl önce Şikayet Et
    yolun açık olsun dünya lideri
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkeye büyük bir iha siha askeri üssü kurulsun inşaAllah. Avrupa güçten , paradan anlar. Avrupa'nın ortasında Boşnaklara katliam yapıldıda hiç bir şey yapmadılar, Hollanda bile. Resmen alçaklık. Bosna Hersek üçlü yönetim ile bağımsız değil. Zülüm yani bitmedi. Bunun için Müslümanlar ve Müslüman ülkelerin güçlenmesi için elimizden ne geliyorsa yapmalıyız. Arnavut insanları güçlü insanlardır. İki güçlü daha neden güçlü olmasın.
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yunan analist işsiz kalmaz. İnşeallah deniz üssümüz hava ve kara unsurları ile ordaki dostlarımızla daha çok güçlenir. miço ciyak ciyak öter analist yunanda bol bol yorumlar bizde zevkle izleriz. Düşmanlık çok kötü birşey en mantıksız işleri normalmiş gibi gösterir. İşte yunan adam olup paylaşmak yerine hepsini kaybetmeyi göze alıp suud a bae domatesçi mısıra a güvenip birde bol bol kazıklanarak borçlanıp silahlanıyor. Aĺlah akıl versin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek