Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğini söyleyen CHP'li vekilden yeni açıklama

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğini iddia ederek tepki çeken CHP'li Milletvekili Yıldırım Kaya, konuyla ilgili ilk kez konuştu. Kaya, "Amacım bizim dini değerlerle sorunumuzun olmadığını göstermekti" dedi.

GİRİŞ 17.01.2022 09:04 GÜNCELLEME 17.01.2022 09:55
Bu Habere 207 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun peygamber soyundan geldiğini iddia eden CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, tepki çeken sözleriyle ilgili ilk kez konuştu. 

Hürriyet Gazetesi Yazarı Ahmet Hakan'a açıklama yapan Kaya, "Amacının dini değerlerle sorunlarının olmadığını ifade etmek olduğunu" belirterek şunları söyledi: 

“Televizyon programında CHP’nin dinle problemli olduğuna dair bir tez önüme kondu. Ben de CHP’nin böyle bir sorunu olmadığını ifade ederken söyledim o sözleri. Belki söylemeyebilirdim. Ama biraz fazla ısrar edilince söyledim. Durup dururken anlattığım şeyler değildi onlar. Amacım, bizim dini değerlerle sorunumuz olmadığını ifade etmekti.”

"GENEL BAŞKANIMIZ PEYGAMBER SOYUNDAN GELDİĞİNİ KİMSEYE ANLATMAZ"

CHP Ankara Milletvekili Yıldırım Kaya, Ankara Masası TV'de katıldığı programda Kılıçdaroğlu'yla ilgili şunları söylemişti: 

"'Bu konuyu ben yaptım' diye anlatmıyor. Umreye gittiğini de kimse bilmez, anlatmaz çünkü. Peygamber soyundan geldiğini de kimseye anlatmaz.

Genel başkanımızın dedesinin Alaşehir'de türbesi var. Ben ziyaret ettim. Ben de orada öğrendim genel başkanımız anlatmadı. Genel başkanımızın umreye gittiğini de rahmetli Oğuzhan Asiltürk'ten öğrendim."

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 207
  • LUTFUK 11 ay önce Şikayet Et
    ulan yalan makinesi, birde ölen bir insana olayı bağlıyorsun.....makina seniiiiiii.......
    Cevapla
  • mehmet 11 ay önce Şikayet Et
    yav siz hangi millettensiniz,nasıl insanlarsınız yav bir seçim kazanma uğruna bu kutsal değerler üzerinden bu kadar yalanı nasıl söyleyebilirsiniz,hiçmi Allahtan korkunuz yok
    Cevapla
  • HALİL 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kendini ne kadar akıllı sanıyorsun! Peygamber soyundan gelmek o kişiye bir ayrıcalık kazandırmaz! Öyle olsa idi bütün insanlar dinen mübarek Zat olurdu.Herkes Adem (A.S)nin soyundan geliyor.Sabah ayrı yalan,akşam ayrı yalan konuşanında zaten ''peygamber soyundan geliyorum'' diyecek hali yok !Ancak senin gibilere söyletir.
    Cevapla
  • METE 1 yıl önce Şikayet Et
    chp nin alayı böyle çakal .yalanı dolanı iftirayı dibine kadar kullanırlar .
    Cevapla
  • fuzul 1 yıl önce Şikayet Et
    Sorun; sizin din ve vatan ile bir ilginiz olduğu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Alimler Birliğinden seçim açıklaması! İstanbul'a dikkat çekti
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!