CHP'li Öztrak'tan yalanla algıya devam: 'Açım' diyerek feryat edeni yaka paça attılar

AK Parti'li Mahir Ünal'ın Adıyaman ziyaretinde "İşsizim açım" diye seslenen kişinin belediyeden maddi destek aldığı ve devletten hibe desteği ile aldığı 100 koyunu olduğu ortaya çıkmıştı. CHP sözcüsü Öztrak yalanı bugün de devam ettirdi.

CHP'li Öztrak'tan yalanla algıya devam: 'Açım' diyerek feryat edeni yaka paça attılar
CHP'li Öztrak'tan yalanla algıya devam: 'Açım' diyerek feryat edeni yaka paça attılar
GİRİŞ 18.01.2022 13:53 GÜNCELLEME 18.01.2022 15:36
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal'ın partisinin Adıyaman İl Başkanlığı ziyaretinde yaptığı konuşma esnasında araya girerek, "İşsizim açım" diye seslenen kişinin Adıyaman belediyesinden maddi destek aldığı ve devletin hibe desteği ile aldığı 100 koyunu olduğu ortaya çıkmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak CHP Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) ilişkin yaptığı açıklamada yalanlanan haberle ilgili algı operasyonunu devam ettirdi.

Öztrak şu ifadeleri kullandı;

Artık AK Parti'ye üye vatandaşların da "açım", "işsizim" diyerek parti toplantılarında kendi milletvekillerine bağırmaya başladığını belirten Öztrak, şöyle konuştu:

"Adıyaman'da AK Parti'ye üye, AK Parti için sandık görevlisi olmuş, sandığı beklemiş, AK Parti iktidarına inanmış, onun için koşturmuş bir vatandaşımız, AK Parti Grup Başkanvekilinin katıldığı bir toplantıda 'açım' diyerek feryat etti. Bu feryadı tüm Türkiye duydu ama kalbi mühürlenenler duymadı. Feryadın sahibini yaka paça salondan dışarı attılar. Yetmedi, 'Bu ses, milletin sesi değil' diyerek, dertli çiftçimizi, bir de milletten saymadılar. Merhamet masum olduğu için her kalbe misafir olmazmış ama ne olursa olsun. Milletin vekilliğini yapanlar, milletin sesini dinlemekle görevlidir. Bugün ülkemizde açlık, işsizlik, yoksulluk, o partili, bu partili dinlemiyor."

YORUMLAR 32
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne hikmetse bu açlar ilsizler hep chpli. Bir denaryo bir tiyatro ertesi gün herçrk çok farklı çıkıyor azcık utsnmanız olabilirmi acaba. Yıldız teyze yorununa süt alamıyor ofa ne yıldız teyze jip biniyor lampanya patlatıyor. Bilmem ne teyze başkana denk geliyor güzellemeler diziyor konu mankeni teyzemizin mikrofon donanımlı olduğu görünüyor yine utanma yok. Çünkü bunlarda utanacak yüz yok kösele
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    sonuc da dunya da herkes az zor gecinir gel us durum var norvec de insanlarin anasi agliyor elektirik parasi ødemek icin yiyecek almak icin herkes sanki burda cok zengin ac degil ac ise gitmis yardim istemis mi ac diyenin yuz koyun araba ev parasi mi cikar sonuc da herkes ac dunya da sanki chp zamanin da insanlar cok zengin lusk yasiyor idi
    Cevapla
  • İSTANBUL...34 2 yıl önce Şikayet Et
    chpliler İYİ Yalan söyler..hayatımda yalan denilince ilk aklıma CHP ve İYİ Parti geliyor.
    Cevapla
  • pusat 2 yıl önce Şikayet Et
    ulan açım diyorsun kes bir koyun ye o zaman . açım diyorsun ama vucudun öyle demiyor. kaç kilosun la sen.
    Cevapla
  • TR TEKTİR 2 yıl önce Şikayet Et
    Öztrak bu yalanları bırak sen hortumlayıpta içine ettiğiniz bankaların hesabını ver.Önce kendi kapının önğndeki pisliği temizle sonra ona buna çamur at şerefin yakınından bile geçmemiş omurgasızlar sizi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
Bayraktar TB3'te 30. uçuş da tamamlandı