Cumhurbaşkanına hakaret eden Sedef Kabaş’a Şadi Yazıcı’dan sert tepki

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, katıldığı televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hareket eden Sedef Kabaş’a sert tepki gösterdi. Başkan Yazıcı, “Terbiyesizlik ve ahlaksızlıkla açıklanamayacak ifadeler” dedi.

GİRİŞ 21.01.2022 17:13 GÜNCELLEME 21.01.2022 17:13
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Katıldığı bir televizyon programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret eden gazeteci Sedef Kabaş’a Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı sert tepki gösterdi.

Gazeteci Sedef Kabaş, Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkanvekili Engin Özkoç ve Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun da bulunduğu programda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a küstah ifadeler kullandı.

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, sosyal medya hesabından Sedef Kabaş’a sert tepki göstererek;” Terbiyesizlik ve ahlaksızlıkla açıklanamayacak ifadeler. Türk milletinin vicdanında ve şüphesiz hukukun karşısında hesabını verecektir bu şahıs” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 11
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz artığı
    Cevapla
  • BATMAN 72 2 yıl önce Şikayet Et
    a...k... haysiyetsiz onursuz terbiyesiz.
    Cevapla
  • Kozanlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem para cezası hakareti engelleyemiyor (KK örneğinden hareketle), yargı gereğini yapsın, canlı yayında Erdoğan karşısında özür dilesinler. Sn.Erdoğan özrü kabul ederse ceza/dava düşsün!
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sakın kanal kapatma veya yayın durdurma cezası vermeyin. Bunlar yenisini açarlar. Kanal sahibine çok yüksek para cezası verilmeli veya Bu hatun Beştepede’de sn.Cumhurbaşkanından canlı yayında özür dilemeli. Patronu o parayı ödemez ve buna git özür dile der…
    Cevapla
  • Recep23 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadsizlere en ağır şekilde hadlerini bildirilmeli. Bunlar iyice zıvanadan çıktılar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Elektrik ve doğal gaz fiyatlarında nisanda değişiklik olmayacak