İstanbullu perişan halde: İBB Başkanı İmamoğlu balık restoranında

İstanbul'da yağan yoğun kar hem trafiği hem sosyal hayatı felç etti. Vatandaşlar CHP'li İBB yönetimine tepki gösterirken, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bir balık restoranında görüntülendiği iddia edildi.

İstanbullu perişan halde: İBB Başkanı İmamoğlu balık restoranında
İstanbullu perişan halde: İBB Başkanı İmamoğlu balık restoranında
GİRİŞ 25.01.2022 01:15 GÜNCELLEME 25.01.2022 03:18
Bu Habere 815 Yorum Yapılmış

İBB yönetiminin tedbirsizliği pahalıya mal oldu. İstanbul'da araçlar yolda kaldı vatandaşlar saatlerce trafikte mahsur oldu. Tüm bunlar yaşanırken, Ulus Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Alçayır'ın iddiasına göre Ekrem İmamoğlu balık restoranında görüntülendi.

EKREM İMAMOĞLU BALIK RESTORANINDA GÖRÜNTÜLENDİ

CHP'li İstanbul yönetiminde olan İBB herhangi bir önlem almadığından ve kar küreme araçlarının işlev göstermemesi nedeniyle vatandaşlar trafikte mahsur kaldı. Vatandaşlar saatlerce aç ve susuz şekilde yolların açılmasını bekliyor.

Cengiz Alçayır'ın paylaştığı tweet vatandaşların büyük tepkisini çekti. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Sarıyer'de bir balıkçı restoranında görüntülendiği iddia edildi.

İMAMOĞLU'NUN MEKANI TERK ETME SEBEBİNİ AÇIKLADI

Ulus Haber Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Alçayır, ''CHP'li belediyeci İmamoğlu'nun balıkçıdan sinirlenerek apar topar ayrılmasının sebebi; ayaktaki bey ile yanındaki bayanın görüntülerle ortaya çıkmasından kaynaklı! Çünkü; İddia o ki görüntülere yansıyan bu çift yabancı ve siyasi yönleri var! Sorum şu; Kim bunlar?'' ifadelerini kullandı.

VATANDAŞ İSYAN ETTİ

Tüm yurtta kar yağışı etkisini sürdürürken birçok bölgede trafik durdu ve vatandaşlar yollarda kaldı. Yolda kalan bir vatandaş ise “Ekrem İmamoğlu balık keyfi yap” diye isyan etti.

İstanbul’da gün boyu etkili olan kar yağışı akşam saatlerinde etkisini artırdı. Mesai saati bitimi nedeniyle araçları ile evine gitmek isteyen vatandaşlar yolda kaldı. 3-4 saattir yollarda kalan vatandaşlardan biri ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, 'balık keyfi yap' diyerek isyan etti. Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıdan AKOM'a geçtiği iddia edildi.

YORUMLAR 815
  • Rumeysa Bağdat 2 yıl önce Şikayet Et
    Halkın çoğu bu adamın hayat tarzını beğeniyor ve onun gibi yaşıyorsa maalesef kurunun yanında yaş da yanar ata sözü gerçekleşiyor. Ancak ÂLEMLERİN RABBİ ALLAH C.C bu adaletsizliği hiç beklenmedik bir anda tersine çevirir. Çünkü mazlumun bedduası ile ALLAH C.C arasında perde yoktur. Mazlumun bedduasından sakının.
    Cevapla
  • Gökhan kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    Utanmaz tembel insan
    Cevapla
  • Cumhur 2 yıl önce Şikayet Et
    Yav adamcaz kırk yılınbaşı balık yemiş ağzından burnundan getirdi muhalefet adam 7/24 çalışıyor İSTANBUL İçin herşey kötüolsun deyu bırakın adam hayatını yaşasın
    Cevapla
  • Milli 2 yıl önce Şikayet Et
    FIRILDAK EKREM Sana gerçekten yakışıyor bu isim İngilizi hdp yi fetöyü dhkpc yi yunanı hepsiyle el ele gönül gönüle içli dışlı rolünü çok iyi oynuyor on numara
    Cevapla
  • Abdurrahman 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne olacaktı müdafi ekremden ne bekleyecektin başında baret ayağında çizme yolmu açacaktibu millete müstahak adam bütçede kedisin reklamı için 850 milyon TL ayırmış kentsel dönüşüme 400 milyon TL sosyal yardıma 12 milyoncuk ne güzel degilmi israf önlenmiş ondan sonra engelleniyoruz edebiyatı yapıyor bay Bizans kalıntısı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!