Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Büyükelçisini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İtalya Büyükelçisi Giorgio Marrapodi’yi kabul etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Büyükelçisini kabul etti
Cumhurbaşkanı Erdoğan, İtalya Büyükelçisini kabul etti
GİRİŞ 26.01.2022 15:18 GÜNCELLEME 26.01.2022 15:18
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ndeki törende Büyükelçi Giorgio Marrapodi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a güven mektubu sundu. Marrapodi’nin beraberindeki bazı elçilik mensuplarını Cumhurbaşkanı Erdoğan’a takdimi ve fotoğraf çekiminin ardından tören sona erdi.

YORUMLAR 5
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyükelçiler ile İmamoğlu ilgilenmiyormuydu ?
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorum isimli yorumcuya Büyükelçilerin muhatabı Dışişleri dir. Peki İmamoğlu Dışişleri çalışanı olmadığına göre İngiliz Büyükelçisi ile hangi ülke meselelerini görüştü acaba? Kanal İstanbul olabilir mi? Mesela.
    Cevapla
  • Yorum 2 yıl önce Şikayet Et
    Büyükelçilerin muhatabı dışişleridir
    Cevapla
  • Kul insan 2 yıl önce Şikayet Et
    İtalya Müslüman ülke olacağını düşünüyorum. Allah cc hidayet verirse bu mümkün. Bir çok sebepleri var. Papazların kardinallerin ahlaksızlıkları aşikar. Aile yapısı güçlü italya bunu umarım görür. Islam italyaya yakışır
    Cevapla
  • ruslar daha yakın 2 yıl önce Şikayet Et
    bence ruslar islama daha kolay ısınabilir.italya katolikliğin merkezi.belki avrupanın en dindar ülkesidir.evet bazı huyları,fiziki görünümleri bize benzeyebilir.ama ben rusların islama daha yakın olduğunu düşünüyorum.hem batı ile hem ilerde stratejik olarak çin ile de arası bozulacak.bölgede azalan nüfusunu da hesaplayıp müslüman ülkelerle yakınlaşma yoluna gidebilir.hızla azalan nüfusu ile dünyanın neredeyse 3te 1 tpraklarını elinde tutmak kolay değil.gerçi biz de artık hızla yaşlanıyoruz.geç evlilik,tek çocuk.erdoğan tehlikei görüp bunu da dile getirdi ve yine sol yobaz çevre ve muhalefette büyük tepki gördü.milletimizin aklına dank edecek belki ama çok geç olacak.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD, Netanyahu'nun hain planını ifşa etti! Biden'ı çıldırtan skandal ateşkes şartı
Eurovision yarışmasında İsrailli şarkıcı yuhalandı koşarak sahneden inmek zorunda kaldı