Kılıçdaroğlu hedef gösterdi! Konuyla ilgili olmayan vatandaşın hayatı karardı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP'li Eren Erdem'in sosyal medyada 'Troll' diyerek hedef gösterdiği Nevzat Kanlı isimli vatandaşın konuyla ilişkisi olmadığı, isim benzerliği taşıdığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 31.01.2022 15:28 GÜNCELLEME 31.01.2022 15:40
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Cuhuriyet Halk Partisi lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından bir video paylaşarak açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu açıklamasında, "Nevzat Kanlı günde bana 40 sefer küfür ediyor" dedi. Konuyla ilişkisi olmayan fakat isim benzerliği olan kişi açıklamada bulunarak mağdur olduğunu dile getirdi.

CHP YÜZÜNDEN HAYATI MAHVOLDU

Kılıçdaroğlu ve CHP'li Eren Erdem'in açıkça Nevzat Kanlı ismini sarfetmesinin ardından isim benzerliği yaşayan bir kişi mağdur oldu. 

Nevzat Kanlı isimli vatandaş, "Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı sonrası ailemin çocuklarımın, eşimin, torunlarımın resimlerini  paylaşarak beni hedef haline getirmeye çalışıyorlar. Twitter kullanmasını bile bilmeyen bir insanım." serzenişinde bulundu.

Kılıçdaroğlu'na zor sorular: Belge fiyaskosu!Kılıçdaroğlu'na zor sorular: Belge fiyaskosu!

İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...

Mağdur adam bir mesaj paylaşarak "İyi akşamlar bütün sosyal medya kullanıcılarına buradan seslenmek istiyorum. Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun paylaştığı bir videoda "Nevzat Kanlı günde bana 40 sefer küfür ediyor" ben hayatım boyunca Kılıçdaroğlu'nun tweetlerini ne takip ettim ne küfür ettim. Ve "Son Laik Bükücü" denen hesap da bana ait değil. Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımından sonra Twitter'da ailemin çocuklarımın çalıştığı işyerini sosyal medyada paylaşarak beni hedef haline getirmeye çalıştılar. Ben bir moda evinde çalışan Twitter kullanmasını dahi doğru düzgün bilmeyen bir insanım. Çoluğumla çocuğumla mutlu bir hayat yaşayan bir insanım benim böyle şeylerle işim olmaz. Evet AK Partiliyim bununla da gurur duyuyorum ama ben Kılıçdaroğlu'na hayatım boyunca ne hakaret ettim ne küfrettim ne de ailesini hedef alacak bir hakarette bulundum. Bunu herkesin bilmesini istiyorum." dedi.

CHP'Lİ EREN ERDEM MAĞDUR ADAMI HEDEF GÖSTERDİ
CHP'li Eren Erdem Twitter'dan paylaşım yaparak Nevzat Kanlı olduğunu iddia ettiği mağdur kişinin fotoğraflarını da ifşa etti. Erdem attığı mesajda "Nevzat'cığım… An itibariyle nargile marpucu ağzında, bacak bacak üstünde, elinde telefon… Geç oldu artık, evine git iki gözüm… Biraz CMK, TCK çalış, ok"

YALANI SAADET PARTİ'YE YAKIN GAZETECİ ORTAYA ÇIKARDI

Saadet Partisi’ne yakınlığı ile bilinen gazeteci Muhammed Vefa, CHP’li Eren Erdem’in hedef gösterip fotoğrafını paylaştığı Nevzat Kanlı ile ilgili açıklama yaptı.

Vefa, "Fotoğraftaki kişi Nevzat Kanlı ama tamamen isim benzerliği.Nevzat Kanlı bir arkadaşımızın babasıdır" dedi.

.

YORUMLAR 72
  • Rambo 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu güzel ülkemin başina CHP nin gelmesin den bizi muhafaza et allahım .amin
    Cevapla
  • dede 2 yıl önce Şikayet Et
    eren erde bir terösits vatan haini.ç kılıntaroğluda hainleirn hamisi. al birini vur ötekine.. millete hesap vermeyeceğinizi sanıyorsanız. göfreceğiz
    Cevapla
  • bekir 2 yıl önce Şikayet Et
    hainlere ve dini değerlerimizi asagilayanlara sürgün gelmeli
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ib eyi biri alsın....
    Cevapla
  • Aytekin 2 yıl önce Şikayet Et
    Eren erdem denen adam her kılığa giren tam bir hokkabazdır şimdi de tam bir CHP li :)))) Allah ım daha neler göreceğiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sur Belediyesi'nde DEM Partililer Atatürk ve Erdoğan'a hakaret etti! Skandal görüntüler
Reuters: Batı, Türkiye aracılığıyla İran'a mesaj gönderdi