İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...

Yayınladığı videolarla "halktan biriyim" imajı vermeye çalışan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son videosu ile fena çuvalladı. Kılıçdaroğlu'nun mütevazilik oyununun CHP İstanbul örgütü tarafından ifşa edilmesi ise ayrı bir olay oldu.

İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...
İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...
GİRİŞ 31.01.2022 06:28 GÜNCELLEME 31.01.2022 12:37
Bu Habere 256 Yorum Yapılmış

Evinin mutfağından ve çalışma odasından videolar çeken Kılıçdaroğlu'nun son videosunda geceliği 100 bin lira olan otelde kaldığı ortaya çıktı.

Bu durum Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları ile çelişirken, Kılıçdaroğlu'nun CHP Gençlik Kolları tarafından ifşa edilmesi ise 'CHP'de Kılıçdaroğlu'na operasyon mu çekiliyor?' sorusunu akıllara getirdi.

Osmanlı Ocakları kurulacak yeni partinin adını duyurdu!Osmanlı Ocakları kurulacak yeni partinin adını duyurdu!

Yüz binlerce öğremeni ilgilendiren haber! Meclis toplanıyorYüz binlerce öğremeni ilgilendiren haber! Meclis toplanıyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu son aylarda sosyal medya hesabından paylaşımlarda bulunarak açıklamalar yapıyor. Kılıçdaroğlu bu paylaşımlarında bulunduğu ortamlar ile vatandaşlara 'halktan biri' imajını yansıtmaya çalışıyordu.

KILIÇDAROĞLU'NUN MÜTEVAZİLİK OYUNUNU CHP'LİLER BOZDU

Özellikle evinin mutfağında ve çalışma odasında çektiği videolar ile mütevazilik algısı yaratan Kılıçdaroğlu'nun bu oyununu CHP İstanbul örgütü bozdu. CHP Genel Başkanı son yayınladığı videoda kendisini eleştiren bazı sosyal medya hesaplarının 'troll' olduğunu öne sürdü.

Öğrencilere müjde! Ödemeler artırıldı, 4 bin 253 TL verilecekÖğrencilere müjde! Ödemeler artırıldı, 4 bin 253 TL verilecek

İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...

GECELİĞİ 100 BİN LİRA OLAN OTELDE KALIYOR

Kılıçdaroğlu'nun bu paylaşımda videodaki yansımadan boğaz manzaralı otelde olduğu fark edilirken, otelin gecelik fiyatının ise yaklaşık 100 bin lira olduğu öğrenildi. Kılıçdaroğlu'nun geceliği 100 bin liralık otelde kalması 'israf' açıklamaları ile çelişti.

KILIÇDAROĞLU'NUN CHP İSTANBUL ÖRGÜTÜ İFŞA ETTİ

Olayın alt okumasında ise Kılıçdaroğlu'nun kendisi ile çelişmesinden daha ciddi bir konu yatıyor. Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı videodan bir fotoğraf karesi paylaşan CHP İstanbul Gençlik Kollarının resmi hesabı, yansıma olan fotoğrafa yer verdi ve adeta Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti. Bu durum ise akıllara 'CHP İstanbul örgütü Kılıçdaroğlu'na operasyon mu çekiyor?' sorusunu getirdi.

CHP'DE İMAMOĞLU İLE KILIÇDAROĞLU ARASINDA SOĞUK SAVAŞ!

Öte yandan geçtiğimiz günlerde İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun balıkçıdaki fotoğraflarının Kılıçdaroğlu'nun ekibi tarafından servis edildiği iddiaları ise CHP'deki büyük çatlağı bir kez daha ortaya koydu.

Peşi sıra yaşanan bu gelişmeler CHP'de İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu arasında bir 'Soğuk savaş' yaşandığı gerçeğini net bir şekilde gözler önüne serdi.

Hamza Dağ: Seçim yaklaştıkça CHP'de kavga büyüyorAK PARTİLİ HAMZA DAĞ: SEÇİM YAKLAŞTIKÇA CHP'DE KAVGA BÜYÜYOR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ yaşanan olayda CHP içindeki kavgaya dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı;

CHP Genel Merkezi, İstanbullu karda sefalet çekerken balık sefası yapan kendi belediye başkanını ifşa etmişti. Buna karşın İstanbul örgütü de gecesi 100 bin lira olan kral dairesinden foto paylaşarak kendi genel başkanını ifşa etti!

YORUMLAR 256
  • istanbullu 2 yıl önce Şikayet Et
    bu mutfak sanki kendi eviymiş gibi lanse ediyorya birde buna inanan onca şeçmeninin aklıyla alay ediyor ve inanıyorlarya ona yanarım yahu bu zatın mutfagının böyle olmadıgını 10 yaşındaki çocuga söylesen sana güler yazıklar olsun battıkça batıyor
    Cevapla
  • Cihangir 2 yıl önce Şikayet Et
    Amaca ulaşana kadar her türlü yalan iftira pisliği yap. Ulaşınca kimseyi tanıma. Bütün sözleri unut hatta inkar et. Emanete sahip çıkma. Böylesine münafık derler. Zaten böyle olaylarla mal meydana çıkıyor.
    Cevapla
  • Elazığlı23 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalan rüzgarı gibi Bay kemal,,,Bu resmede montaj der komedi gibi...herşeyi yalan yavv.
    Cevapla
  • Fraks 2 yıl önce Şikayet Et
    Resi kamal elden gidiya ,bişeyler yap ,en çok da sana lazım
    Cevapla
  • İsminiz 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah Kemal Kılıçdaroğlu nu chepenin başından eksik etmesin.
    Cevapla
  • Fakirullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Amiiinnnn
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Adli tıp raporları ortaya çıktı! Katilleri başıboş köpekler