'Elektrik paramı ödemiyorum' diyen Kılıçdaroğlu Sevgililer Günü pozu için jetle uçtu

Elektrik faturalarından hükümeti sorumlu tutan ve 'fatura ödemeyeceğim' diyerek halkı provoke eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, eşiyle Sevgililer Günü fotoğrafı çekmek için İzmir'den Ankara'ya özel uçakla gittiği ortaya çıktı.

GİRİŞ 16.02.2022 12:08 GÜNCELLEME 16.02.2022 12:39
Bu Habere 195 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz hafta sosyal medyadan paylaştığı bir videoda, güncellenen fiyat tarifesinden hükümeti sorumlu tutarak, 'elektrik faturası' ödemeyeceğini duyurmuştu.

CHP liderinin, söz konusu çıkışından birkaç gün önce, lüks bir otelin boğaz manzaralı kral dairesinde konakladığı fotoğraflar, kurmayları tarafından servis edilmişti. Kılıçdaroğlu'nun video çektiği otel odasının geceliğinin 100 bin lira olduğu ortaya çıkmış ve söz konusu ikilem sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

Kılıçdaroğlu 14 Şubat'ta İzmir'de katıldığı programların ardından Akşam 21.25'te sosyal medyadan bir fotoğraf paylaştı.

Sevgililer günü nedeniyle eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile fotoğraf paylaşan Kemal Kılıçdaroğlu, "Bugün İzmir'de, tarihinin en büyük yatırımının temelini attık. Neyse ki gün bitmeden eve yetiştik" ifadelerini kullandı.

ELEKTRİĞE PARA YOK ÖZEL JETE VAR

Tüm bu gelişmelerin ışığında Kılıçdaroğlu'nun geride kalan gün özel bir uçak ile reklam çalışması için şehir değiştirdiği ortaya çıktı.

Sosyal medyaya düşen uçuş bilgilerine göre Kılıçdaroğlu'nun TCAHE kuyruk kodlu özel bir uçak ile saat 12.56'da Ankara'dan İzmir'e uçtuğu görüldü.

Kılıçdaroğlu'nun yine aynı uçak ile saat 18.57'de İzmir'den Ankara'ya hareket ettiği bilgisi yer aldı.

EKONOMİK UÇUŞ ALGISI ÇÖKTÜ

Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz yıl Muğla'daki Yerel Medya Çalıştayı'ndan Ankara'ya tarifeli uçakla dönmesi ve ekonomi sınıfında vatandaşlarla sohbet ettiği görüntülerin servis edilmesi gündeme gelmişti. Algı yaratmak amacıyla CHP'liler tarafından sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından Kılıçdaroğlu üzerinde gösterilmeye çalışılan sözde 'Halkçı' algısı, özel jet skandalının ardından yerle bir oldu.

 

YORUMLAR 195
  • Fazıl 2 yıl önce Şikayet Et
    İnsanı insan yapan edebi aklâkıdır.
    Cevapla
  • Musafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp bu işte buyurun Muhalifete iken bu yaaa birde secilseler yandı Türkiye yandı hsni bunlar halkcı idi
    Cevapla
  • nimet 2 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH C.C bu Milletin ve nesillerin AHINI onlardan çıkaracaktır inşallah. Amin Amin Amin.
    Cevapla
  • Muzaffer 2 yıl önce Şikayet Et
    Haber doğruysa Allah senin müstehakını versin kk
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Yurt dışındaki arkadaşları!!! İyi finanse ediyor. İş bankası onların. Ee devletten de alıyor. Niye uçmasın. Seçimde levyeyi (15yemmuzda F16ya atılan) yer inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı