Nevşin Mengü 'Kılıçdaroğlu'nun fatura protestosu' anketinde umduğunu bulamadı!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 'elektrik zamları geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim' açıklamasına destek olmak için Twitter'dan anket düzenleyen gazeteci Nevşin Mengü umduğunu bulamadı.

GİRİŞ 11.02.2022 16:23 GÜNCELLEME 11.02.2022 16:23
Bu Habere 152 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, elektrik zamlarına tepki göstermiş ve 'elektrik zamları geri çekilene kadar faturamı ödemeyeceğim' açıklamasında bulunmuştu. 

Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına destek olmak için sosyal medya hesabından anket düzenleyen gazeteci Nevşin Mengü ise umduğunu bulamadı.

KILIÇDAROĞLU'NUN ELEKTRİK PROTESTOSUNA DESTEK VAR MI?

Ankete katılan 294 bin 440 kullanıcının yüzde 77,6'sı "Kemal Kılıçdaroğlu zamlar geri alınana kadar elektrik faturasını ödemeyeceğini söyledi. Siz de bu eyleme katılır mısınız? #BendeÖdemiyorum der misiniz?" sorusuna Hayır cevabı verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan faturalarla ilgili bir çıkış daha: Diğer adımları da atacağımKemal Kılıçdaroğlu'ndan faturalarla ilgili bir çıkış daha: Diğer adımları da atacağım

Kemal Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyonuna HDP'den destek: Biz de protesto ediyoruzKemal Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyonuna HDP'den destek: Biz de protesto ediyoruz

Kılıçdaroğlu'nun fatura resti için şok yorum: Ya kesilirseKılıçdaroğlu'nun fatura resti için şok yorum: Ya kesilirse

'ÇOĞUNLUK BEN FATURAMI ÖDERİM DEMİŞ'

Anket sonuçlarıyla ilgili yaptığı açıklamada ise Mengü, "Anket sonuçlandı. Soru, insanların Kılıçdaroğlu'nun eylemine destek verip vermemesi değil, bu tür bir eyleme fatura ödemeyerek katılıp katılmayacakları. Çoğunluk ben faturamı öderim demiş, ancak faturamı öderim diyenler arasında Kılıçdaroğlu'nun tavrını doğru bulanlar da var" ifadelerini kullandı.

Mengü konuya ilişkin son olarak da, "Kılıçdaroğlu'nun da faturaları ödemeyin diye bir çağrısı olmadı. Kılıçdaroğlu'na faturamı ödemiyorum diyerek destek olanlardan biri de Canan Kaftancıoğlu oldu." açıklamasında bulundu.

Anket sonuçları sosyal medyadaki kullanıcılar, "İstediği cevabı alamadı, Kılıçdaroğlu'nun provakasyonuna destek bulamadı" şeklinde yorumlarda bulundu.

'KİŞİSEL PROTESTO'

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun bir talimatı olmadığını bu durumun kişisel bir protesto olduğunu belirterek "Bu onun kişisel protestosudur. Adalet yürüyüşüne başladığı gibi tek başına başlamıştır. İlerleyen günlerde bizlere bir çağrısı olursa memnuniyetle ve mutabakatla hep birlikte uyacağız" dedi.

BBP Genel Başkanı Destici'den Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyonuna tepkiBBP Genel Başkanı Destici'den Kılıçdaroğlu'nun fatura provokasyonuna tepki

Ömer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nda fatura tepkisi: CHP'nin iflasıdırÖmer Çelik'ten Kılıçdaroğlu'nda fatura tepkisi: CHP'nin iflasıdır

Kılıçdaroğlu'nun 'provokasyon' oyunuKılıçdaroğlu'nun 'provokasyon' oyunu

Kılıçdaroğlu'nun fatura açıklamasına AK Parti'den sert tepki!Kılıçdaroğlu'nun fatura açıklamasına AK Parti'den sert tepki!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 152
  • Bingöllü 2 yıl önce Şikayet Et
    Buda demektir millet ittifakının oyları yüzde yirmi iki dır
    Cevapla
  • Vatandaş 37 2 yıl önce Şikayet Et
    Anket sonucuna bakıyorum da chp'nin gerçek oy oranını olan yüzde 22 küsür evet demiş kalan 77 küsür diğer partililer ve gelip geçici chp'leri göstermiş. Bir anket bile bunların kendi gerçeklerini yüzlerine vuruyor ama hala halkla paylaşıyorlar.
    Cevapla
  • Telat/Erzurum 2 yıl önce Şikayet Et
    Selamunaleyküm değerli dostlar bay kamal hem karakterinin hem de galiba kandilin verdiği emri yerine getiriyor baksana hdpkk dan başka destek veren olmadı ıslak saçlı nevin hanım bile umduğunu bulamadı ve hayal kırıklığı ile bilgisayara bakakalmış bu millet bunların provakasoynuna gelmeyecek kadar asil ve şereflidir eğer destek veren olursa onlarada bu millet bir isim bulur bilmem anlatabildimmi bay kamal ve bayan nevşin
    Cevapla
  • Mustafa 2 yıl önce Şikayet Et
    Ödemesseniz ödemeyin ama elektriğiniz kesilirse ağlaşmayın.
    Cevapla
  • Osman 2 yıl önce Şikayet Et
    Nevsin bir gerçeği bulmuş o da chp nin oyları yüzde 22.4
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu