Osmanlı Ocakları kurulacak yeni partinin adını duyurdu!

Osmanlı Ocakları Basın Sözcüsü Mustafa Tekerek, daha önce kurulacak yeni partinin adının Ocak Partisi olacağını açıkladı.

Osmanlı Ocakları kurulacak yeni partinin adını duyurdu!
Osmanlı Ocakları kurulacak yeni partinin adını duyurdu!
GİRİŞ 31.01.2022 08:47 GÜNCELLEME 31.01.2022 11:15
Bu Habere 93 Yorum Yapılmış

Tekerek "Ocağı tüten her bir hanenin, çadırın, evin mutlu olacağını biliyoruz. Ocak demek birleşilen yer demektir. Kapımız her kesimden ve her görüşten insanlara açıktır." dedi.

İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...İmaj yapayım derken fena trollendi! CHP gençlik kolları Kılıçdaroğlu'nu ifşa etti...

Öğrencilere müjde! Ödemeler artırıldı, 4 bin 253 TL verilecekÖğrencilere müjde! Ödemeler artırıldı, 4 bin 253 TL verilecek

Osmanlı Ocakları Basın Sözcüsü Mustafa Tekerek, yaptığı yazılı açıklamada Osmanlı Ocakları olarak siyasallaşma hareketi başlattıklarını daha önceki toplantılarda ve medyada duyurduklarını belirterek, "Osmanlı Ocakları olarak siyasi partimizin kurulmasındaki gayenin birleştirici, ayrışmadan uzak, Osmanlı'nın değerlerini ve siyasi anlayışını Türkiye Cumhuriyeti değerlerine ve ilkelerine bağlı gelişen dünya düzenine uygun siyasi bir parti oluşturmaktır." dedi.

Osmanlı Ocakları tarafından kurulacak yeni partinin adı 'Ocak Partisi' oldu

Osmanlı Ocakları kurulacak yeni partinin adını duyurdu!Osmanlı Ocakları kurulacak yeni partinin adını duyurdu!

Yüz binlerce öğremeni ilgilendiren haber! Meclis toplanıyorYüz binlerce öğremeni ilgilendiren haber! Meclis toplanıyor

"ARTIK SİYASİ ARENADA YERİMİZİ ALMAYI DOĞRU BULDUK"

"İçinde bulunulan bu siyasi süreçte halkın ayrıştırmalı bir siyaset görmenin yerine Osmanlı değerleri ve dünyaya entegre olmuş Türkiye Cumhuriyeti ışığında çözüm odaklı projeler geliştiren ve ülkemizi dünya devletleri ile yarışır hale getirmeyi amaçlayan bir siyasi parti görmek istiyor" diyen Tekerek şöyle dedi:

"İşte tam da bu yüzden 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren Osmanlı Ocakları yapılan istişareler ve kamuoyu yoklamalarının ardından Türkiye'nin birleştirici gücü olmak için siyasi partisini kurma kararı almıştır. Ülkemizde yaşayan ve dünya üzerinde kendisini Osmanlının değerleri ve Türkiye Cumhuriyeti'ne ait hisseden ve bu düşünce deryasında olmanın mutluluğunu yaşayan bütün insanları bir çatı altında toplanmanın gerekliliği görülmüştür. Bu yapılanma Osmanlı Ocakları'nda başarıldığını tespit ettik. Bu gerekçelerden ve ihtiyaçtan dolayı Osmanlı Ocakları artık siyasi arenada kendi yerini almayı doğru bulmuştur. Yapılan bütün çalışmaların sonucunda partimizin tüzüğü hazırlanmış parti programımız izleyeceğimiz yol belirlenmiştir. Kamuoyu partimizin isminin ne olacağını sürekli bizlere soruyordu üyelerimiz ve toplumun baskısına daha fazla duyarsız kalmayarak merakları da gidermek amacı ile partimizin ismini siz değerli halkımızla paylaşma kararı aldık."

"KAPIMIZ HER GÖRÜŞTEN İNSANA AÇIKTIR"

Osmanlı Ocakları'nın kuracağı partinin isminin Kurucu Genel Başkan Kadir Canpolat tarafından belirlendiğini bildiren Tekerek, "Partinin vatanımıza, milletimize hayırlı olmasını temenni ederiz. Umarım güzel hizmetlerde ve bu ülkenin vatandaşlarının bir arada ayrıştırmadan yaşayabileceği güzel bir siyasi ortam oluşturacak ve yolumuza böyle devam edeceğiz. Neden mi? Ocak Partisi, ocağın mukaddesi yatına inanıyoruz. Ocağı tüten her bir hanenin, çadırın, evin mutlu olacağını biliyoruz. Ocak demek birleşilen yer demektir. İnsanlarımızı birleştirecek ve bu uğurda çaba göstereceğiz. Ocak Partimize bütün insanlarımızı bekliyoruz. Yeter ki bu ülke aleyhinde çalışmalar yürütülmesin, bildiğiniz gibi ocaklar el alınıp el verilen yerlerdir. Tekrar belirtiyorum ki her şey ülkemiz ve milletimizin refah ve güzel yaşamı için. Kapımız her kesimden ve her görüşten insanlara açıktır. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun. Allah'ım çıktığımız bu kutlu yolda milletimize hayırlı faaliyetlerde yer bulma imkanı sağlasın" dedi.

YORUMLAR 93
  • Mangal Osman. 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeni çeri ocağı olmasın.Yoksa Osmanlı şu anda beştepede zaten.
    Cevapla
  • Ekrem 2 yıl önce Şikayet Et
    Ocak istiyorsan zaten var . Bu kadar Osmanlı yi düşünüyorsan al sana Erdoğan neden onun yanında arkasında yerini alamiyorda karşısına bir parti olarak çıkmaya çalışıyorsunuz. Reisin yapamadığı neyi yapabileceksiniz? Böyle bir vasıf hiç kimsede göremiyorum. Reis tek doğrudur.
    Cevapla
  • Şirin baba 2 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapan arkadaşlar çoğunlukla doğru şeyler yazmışsınız çorbada tuzum olması amacıyla bu aciz kardesinizde derki noksaniyla kusuruyla Osmanlı Ankara beş tepede dimdik ayakta ve gönlümüzün ve ümmetin sarayını guclendirmemiz daha doğru olacaktır ve unutmayın atalarımız Osmanlı zamanında bölücülük yapanların cezası ölüm olmuştur velevki baba oğul abi kardeş gibi devletin bekası her şeyin üstündedir Allah cümlemizi bölen değil birleştiren lerden eylesin bu arada üç aylarimiz hayırlı bereketli feyizli olsun Allah'a emanet olunuz sizi seven kardesiniz Rasim namı diğer şirin baba
    Cevapla
  • Faruk 56 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne oluyor.babacan davutlaşmayın. Osmanlıya hürmet eden vatan aşıkları size inanırmı sandınız. Kendinizi dev aynasında görmeyin. Yok osman ayagi gidiyorlar. Siz osmanlının tırnağı olamazssınız. Sürüden ayrılanı kurt kapar. Ya serok ahmedo olur. Ya mıymıy babadlıcan olur.. sevyenizi koruyup. Taş yerinde ağırdır. Allah Reisimizi başımızdan eksik etmesin.suleyman sultana zeval vermesin tüm inananlara vatan hak aşıklarına sağlık huzur versin.
    Cevapla
  • salih 2 yıl önce Şikayet Et
    istifa eden adalet bakanı da parti kurar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çin’de felaketi! Guangzhou eyaleti savaş alanına döndü! Halka peş peşe uyarı
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi