Özgür Özel yine haddini aştı! Başkan Erdoğan'a skandal benzetme!

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Başkan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon ziyareti sırasında elinden mikrofonu alarak Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştiren çocuk üzerinden skandal bir benzetmede bulundu.

Özgür Özel yine haddini aştı! Başkan Erdoğan'a skandal benzetme!
Özgür Özel yine haddini aştı! Başkan Erdoğan'a skandal benzetme!
GİRİŞ 01.02.2022 00:46 GÜNCELLEME 01.02.2022 01:34
Bu Habere 369 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon'da Toplu Açılış Töreni'ne katıldı. Erdoğan, konuşmasını gerçekleştirdikten sonra beraberindeki heyeti ve Bakanları kurdele kesme töreni için sahneye davet etti. Başkan Erdoğan, sahneye çıkmak için uzun süre ağlayan küçük çocuğu da sahneye davet etmişti. Tamamen spontane gelişen olayda çocuk Kılıçdaroğlu’nu eleştirmişti.  
 

Trabzon'daki çocuk üzerinden kirli kurgu! Kılıçdaroğlu buna ne diyecek?Trabzon'daki çocuk üzerinden kirli kurgu! Kılıçdaroğlu buna ne diyecek?


SKANDAL BENZETME

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, büyük skandala imza atarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı Adolf Hitler'e benzetti.

Özel paylaşımında, "Türkiye siyasetinde çocukları propagandaya alet eden, buna tenezzül eden bir lider hiç olmadı. Dünya siyaset tarihinde ise buna başvuranlar hep diktatörlerdi ve en bilindikleri ise Adolf Hitler'di..." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR 369
  • Adnan 2 yıl önce Şikayet Et
    lgbt,ye her türlü güzellemeyi yaparak,yürüyüşlerine katılıp o sapık pankartlar altında yürüyen vekillerinin çocukların ruh halini bozacak,özendirecek hareketlerde bulunmalarına tek laf yok chpkk,lı üstelik avukat bayan yandaşınız sosyal medyada lgbt,li çocuklar diye çemkirmesine ölü taklit yap,masum yavruları zan altında bırak,aynı Atatürkçülükte,Vatan severlikte yaptığınız gibi takiye yap.Sıkışıncada biz Kuvay-ı Milliyeyiz de hadi oradan.Yalancı çobana döndünüz
    Cevapla
  • cahit 2 yıl önce Şikayet Et
    sayin erdogan diktatör olsa, sen bu catlak sesleri cikaramazdin
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu şahsiyetin söz lerinin hiç bir değeri yok baksana garibimi kimse dikkate bile almıyor
    Cevapla
  • yeşilll 2 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın çocukları zorla kaçırıp terörist yapmasına ağzınızı açıp bir tek kelime edemeyeceksiniz ve daha ötesi onların siyasi uzantısı ile alenen iş birliği yapacaksınız,bu perspektiften bakınca cehape hangi diktatörün yolundan gidiyor acaba.
    Cevapla
  • TIRPAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar ayakkabı numarası gibi her numara var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada çok sayıda ülkenin lideri havacılık kazalarında öldü
Tutuklama talebi panikletti! Köşeye sıkışan Netanyahu'dan ilk açıklama!