HDP'li Hüda Kaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nefret sözleri: Dilerim geçmiş olmasın

Başkan Erdoğan'ın korona testinin pozitif çıkması sonrası, HDP dışında tüm parti başkanları sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajı paylaştı. HDP'li Hüda Kaya ise "Dilerim geçmiş olmasın" sözleriyle Erdoğan'a nefretini kustu.

HDP'li Hüda Kaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nefret sözleri: Dilerim geçmiş olmasın
HDP'li Hüda Kaya'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nefret sözleri: Dilerim geçmiş olmasın
GİRİŞ 06.02.2022 21:28 GÜNCELLEME 06.02.2022 23:12
Bu Habere 713 Yorum Yapılmış

HDP dışında tüm partilerin genel başkanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'a geçmiş olsun dileklerini iletirken, HDP vekili Hüda Kaya'dan skandal bir paylaşım geldi.

Hüda Kaya: Dilerim geçmiş olmasın

HDP'Lİ KAYA: DİLERİM GEÇMİŞ OLMASIN

Kaya, Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda isim vermeden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a nefretini kustu.

"Dilerim geçmiş olmasın" ifadesini kullanan Kaya'nın bazı takipçileri de iğrenç sözlere destek verdi.

TEPKİLER SONRASI PAYLAŞIMI SİLDİ

Gelen tepkiler üzerine nefret twitini silen Kaya "Değer verdiğim insanların hatırına twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım." ifadelerini kullandı.

NEFRET PAYLAŞIMINA TEPKİ YAĞDI

ÖMER ÇELİK: KATİLLERE KÖLELİK YAPAN BİR ŞAHSİYETSİZLİK

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı açıklamada, "En temel insani değerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir şahsiyetsizliktir bu. Buna  karşı hukuki ve siyasi en kararlı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz. Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sn Cumhurbaşkanımızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz. Masum insanları öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu." dedi.

ALPAY ÖZALAN: DUANIZ KABUL OLSA, BAŞKA BİR ŞEY YAĞARDI

AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan: HDP'de yönetici olmanın 2 şartı var. Türkiye düşmanı olmak ve insanlıktan nasibini almamış olmak. Hüda Kaya denilen kendini bilmez de bu 2 şartı sağlıyor.  Haberiniz olsun, SİHA'lar Kandil'e çok güzel şeyler yağdırıyor. Duanız kabul olsa, başka bir şey yağardı.

OSMAN NURİ KABAKTEPE: DİLLERİNİ DE NEFRETE TESLİM ETMİŞLER

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe: Kalplerini kötülüğe köle ederek barış ve huzura karşı savaş açanlar, dillerini de nefrete teslim etmiş. Cumhurbaşkanımızın sağlığı hakkında insanlıktan uzak açıklamalar yapan milletvekili ve bazı kişiler, toplumsal vicdanda mahkum olmuştur.

 

 

YORUMLAR 713
  • Çobanoğlu 2 yıl önce Şikayet Et
    İtin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı.Katillerin,zalimlerin,zanilerin değil,mazlumların,yetimlerin,garip gurabanın duasıdır makbul olan...
    Cevapla
  • RTEEBU 2 yıl önce Şikayet Et
    Bedduan sana dönsün islam bilmeyen başındaki örtünün manasını yaşamayan karı...
    Cevapla
  • Bitlisli 2 yıl önce Şikayet Et
    İşte siz bu sunum sözde kürt sorunu nu cozuyorsunuz yangına benzinle gidiyorsunuz hepiniz aynı kefeye siniz kahrolsun hdpkk ve destekcileri
    Cevapla
  • Şevki 2 yıl önce Şikayet Et
    Rüyasında görse inanamayacağı bir yere, cazgırlığıyla hasbel kader gelmiş cahil birini hesaba katmamak daha doğru bence, kervan zaten yürüyor
    Cevapla
  • REİS 2 yıl önce Şikayet Et
    Reis iyileşir adam gibi karşınıza çıkar çünkü o adam gibi adam. Sizler ise boyunlarına tasmalarla gezen köpekler gibisiniz.bitane hain de demişki geçmiş olmaz ee ALLAH büyüktür sende yakalanırsın bende dillerini boğularak ölesin....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek: Enflasyon keskin şekilde düşmeye başlayacak
Nisan ayı enflasyonu belli oldu