Doğu Perinçek'ten Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, katıldığı televizyon programında CHP'nin "cinsel yönelim" afişine tepki gösterdi.

Doğu Perinçek'ten Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi
Doğu Perinçek'ten Kılıçdaroğlu'na afiş tepkisi
GİRİŞ 09.02.2022 18:45 GÜNCELLEME 09.02.2022 18:55
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Eşcinselliğin Amerikan emperyalizmini yayma stratejisi olduğunu söyleyen Doğu Perinçek, ABD'nin bu gibi programlarla devletleri, milletleri bölmeyi hedeflediğini ifade etti.

CHP'nin 6 Ok'unun eşcinselliğe aykırı olduğunu ifade eden Perinçek, afişte ilkeleri göremediğini belirtti.

Perinçek, ABD'nin dünya imparatorluğu kurabilmek için cinsel yönelim gibi kavramlar sunduğunu aktararak, "Etnik grupları bölecek, mezhepleri bölecek, eşcinsellik ve cinsel yönelim adı altında erkek kadın cinsiyeti dışında yozlaşmaları teşvik edecek ve toplumları bu şekilde bölecek, parçalayacak. Milli devletleri tasfiye edecek, dünya imparatorluğunu kuracak. Bu Amerikan dünya imparatorlıuğunun, dünyanın ağası olmak isteyen ABD'nin bizim gibi ülkelere dayattığı program. Burada bir tek engellilerle ilgili hakkı biz de savunuyoruz ama burada Türk yok. Burada vatan yok, Türkiye ekonomisinin refahı yok, bağımsızlık yok, halkçılık yok. Bu mu yani cumhuriyetçilik, milliyetçilik, halkçılık, devletçilik, laiklik, devrimcilik" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 25
  • _*(1453)*_ 2 yıl önce Şikayet Et
    İşleri bu ülkeyi yıkmak ve ahlaksızlığı yaymak dine hakaret etmek bu zihniyete oy verenede bunlarlaiş tutanada yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Adil 2 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Perinçek çok güzel açıklamış, başka söze gerek yok!
    Cevapla
  • yaniyorum !! 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam bölücülük yapiyor iste ....tam bu ....sana ne insanlarin özel hayatindan ,ikindan ,mezhepinden ..sana mi düsdü kemaaaalllll
    Cevapla
  • Sabır Meşhur İzle 2 yıl önce Şikayet Et
    Sabır Meşhurun "10 Aralık Hareketi" adlı videosunu izleyin, zillet ittifakı ülkeyi bu "10 Aralık Hareketi" anayasası ile param parça edecek.
    Cevapla
  • bayram 2 yıl önce Şikayet Et
    bunların ilkesi eşcinsellik yoksulluk yokluk yalan iftira hainlik
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İPhone fiyatları dudak uçuklattı!
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?