AK Parti'den Kılıçdaroğlu'nun 'fatura çağrısına' sert tepki

AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturalarına ilişkin çağrısına ilişkin, "Kamu düzenini bozmaya ve suça teşvik etmeye yöneliktir. Asla ve kat’a kabul edilemez. " dedi.

GİRİŞ 10.02.2022 15:14 GÜNCELLEME 10.02.2022 15:18
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Kılıçdaroğlu'nun elektrik faturalarına ilişkin çağrısına yönelik açıklamalarda bulundu.

Akbaşoğlu, “Kılıçdaroğlu’nun çağrısı kamu düzenini bozmaya ve suça teşvik etmeye yöneliktir. Asla ve kat’a kabul edilemez. Kandil’in çağrısı üzerine sokağa çıkma çağrısında bulunan HDP ile CHP’nin kaos çizgisinde buluştuğu görülmektedir. Milletimizin sıkıntılarını giderecek olan parti AK Parti’dir. Bu konuyla ilgili samimi çalışmalarımızı da ortaya koyuyoruz. Dolayısıyla, CHP’nin siyasi rant devşirmeye dönük bu girişimi milletimiz tarafından boşa çıkartılacaktır.” dedi.

Önce sahte belge sonra lüks otel şimdi de fatura! Kılıçdaroğlu'na operasyon mu?Önce sahte belge sonra lüks otel şimdi de fatura! Kılıçdaroğlu'na operasyon mu?

Kılıçdaroğlu'nun fatura açıklamasına AK Parti'den sert tepki!Kılıçdaroğlu'nun fatura açıklamasına AK Parti'den sert tepki!

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun fatura protestosuna İYİ Parti'den cevapCHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun fatura protestosuna İYİ Parti'den cevap

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 3
  • Huzur 1453 2 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde bir tane bile dikili ağaçları olmayan Teröristle aynı dili konuşanlardan ne beklenir. Vatandaş olarak bu ülke için gerekirse aç kalırız, açıkta kalırız yinede vatanımızdan vazgeçmeyiz.
    Cevapla
  • Soner 2 yıl önce Şikayet Et
    Gerekeni yapin !!!
    Cevapla
  • vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sıkıysa ödeme efendi ,barajlara ne gerek var diyenlerde bunlardı .Yazıklar olsun topuna.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Vergi kaçırana taviz yok! Amansız mücadele dönemi - Gazete manşetleri
İsrail'de bir bakanın aracı daha kaza yaptı! Otomobil hurdaya döndü