Kılıçdaroğlu: HDP'yi yok saymıyoruz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün akşam bir araya geldiği muhalefet liderlerinin arasında neden HDP'den kimse olmadığını açıkladı. Kılıçdaroğlu, "HDP’yi yok saymıyoruz, ihtiyaç olduğunda yine görüşeceğiz" dedi.

GİRİŞ 13.02.2022 13:25 GÜNCELLEME 13.02.2022 16:39
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 6 muhalefet partisi liderinin zirvesinde HDP'nin olmamasına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Fikret Bila'ya konuşan Kılıçdaroğlu, zirveye HDP’nin neden davet edilmediği eleştirilerine, “HDP’yi yok saymıyoruz. Hiçbir partiyi de yok sayamayız. Öyle yaparsak bu demokrasiye inanmadığımızı gösterir. Bu çalışma, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi geçiş çalışmasını yürüten altı parti arasında yapıldı. Biliyorsunuz altı partinin genel başkan yardımcıları birlikte çalıştılar ve bir metin hazırladılar. Çok iyi çalışılmış, çok zengin bir metin. Metin üzerinde altı genel başkanın bir görüş ayrılığı yok. Bu süreçte biz her parti ile görüştük. Bu görüşmelerimiz sürecek. HDP’yle de görüşüyoruz. İhtiyaç olduğunda yine görüşeceğiz. Onlar görüşlerini paylaşmak isterlerse bize gelebilirler, ihtiyaç olduğunda biz gideriz. Görüşlerimizi paylaşırız. Kamuoyuyla da zaten paylaşıyoruz. Bir sorun yok” yanıtını verdi.

YORUMLAR 104
  • Üsküdar Sakini 2 yıl önce Şikayet Et
    Yedi benzemez bir arada biri hayali, neden masada yok, çünkü elinde şehit kanı var. O masada olamamasının sebebi hanımefendi ve beyefendilerin ellerine de kan bulaşmasın masanın keyfi kaçmasın. Sizin yatacak yeriniz yok ALLAH büyük.
    Cevapla
  • nuri 2 yıl önce Şikayet Et
    Türk milletinin bir kötü huyu var geçmişten gelen , kendi ikbal geleceği için devletin milletin bekasını düşünmezler , düşmanlar ,bu yüzden tarih boyu çok kolay bir şekilde milletin içinden adam devşirmişlerdir. bu şahısları ortaya sürenler devlet parça pinçik yapacak demektir , Allah korusun
    Cevapla
  • Vatandaş 2 yıl önce Şikayet Et
    Sadece gizli saklı işler yaptığınızı sanıyorsunuz.
    Cevapla
  • temel 2 yıl önce Şikayet Et
    fircayi iyi yemis laikler
    Cevapla
  • Naim 2 yıl önce Şikayet Et
    Özgürlük hakkımı kullanıyorum... yazıklar olsun 6 değil 600 olsanız bir Reis yapamazsınız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?