Fazıl Say'dan Kılıçdaroğlu'nu üzecek çıkış: Adayını açıkladı

Millet İttifakı'nda 'Kim aday olsun' tartışması sürerken, müzisyen Fazıl Say Kılıçdaroğlu'nu üzecek aday önerisinde bulundu.

Fazıl Say'dan Kılıçdaroğlu'nu üzecek çıkış: Adayını açıkladı
Fazıl Say'dan Kılıçdaroğlu'nu üzecek çıkış: Adayını açıkladı
GİRİŞ 19.02.2022 00:29 GÜNCELLEME 19.02.2022 00:29
Bu Habere 379 Yorum Yapılmış

Millet İttifakı'nın adaylık tartışmaları sürüyor. Adaylık konusunda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara BB Başkanı Mansur Yavaş'ın ismi ön plana çıkıyor. Millet İttifakı'nın adaylık tartışmalarına müzisyen Fazıl Say da dahil oldu.



SAY'DAN KILIÇDAROĞLU'NA ÜSTÜ KAPALI MESAJ

Sanat camiasından isimler siyasetin merkezinde olmaya devam ediyor. Bu kez Fazıl Say siyasi mesaj verdi. Say, 28 Şubat İttifakı’na aday önerdi. Tercihini İmamoğlu’ndan yana kullanan Say, Kılıçdaroğlu’na üstü kapalı çekil mesajı gönderdi.
 

Anket şirketleri canlı yayında açıkladı! İşte parti parti son oy oranlarıAnket şirketleri canlı yayında açıkladı! İşte parti parti son oy oranları


İMAMOĞLU ADAY OLSUN DEDİ, PKK DESTEKÇİSİ HDP İLE YENİDEN DOST OLUN ÇAĞRISI YAPTI

Say ayrıca Millet İttifakı ile PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin dostluğa adım atması gerektiğini savundu.

Sosyal medya açıklamada bulunan Say, ''Burada; her yazdığımızla binlerce linç yiyoruz. Bu memleketin iyiliği için on binlercesini de göze alabiliriz. Genç ülkenin anketleri belli, Aday Ekrem İmamoğlu olmalıdır. Millet İttifakı ile HDP ise dostluğa adım atmalıdır, diyalog ve uzlaşıyı aramalı, artık ellerini uzatmalıdır. ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 379
  • Ahmet Y 2 yıl önce Şikayet Et
    Yeteneğini sanattan yana kullanmayıp siyesete alet eden ve kıymetli olabilecek bir yeteneği çamura bulamak ta ayrı bir ahmaklık örneği olan ve asla sanatçı olarak görmediğim bir sokak müzisyeninden başka bir şey değilsin. Seni asla sevmiyoruz fazılcık.
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Erdoğan kimlere kıymet verilmesi gerektiğini anlayıp size destek veren millete yüzünüzü süratle dönersiniz ve dertleriyle dertlenmeye başlarsınız,umarım..!
    Cevapla
  • mehmet 2 yıl önce Şikayet Et
    piyano siyaset ? yaw git notalara bas, en az senin kadar bizde siyasetten anlıyoruz. Ekremin hangi başarısı seni bu yönde düşünmeni sağladı diye sorsan gak guk kem küm edecek. Ekremi tercih eden insanlar ya kafası çalışmıyor ya da fanatizmden besleniyor. bu kadar basit.
    Cevapla
  • Yozgatlı 2 yıl önce Şikayet Et
    Kendisini bir halt sayan birisi işte insanlarımız bu müzisten adı altında yıllarca topluma yutturulan bu zır cahiller de çıkmış öneri yapıyor. aptal mısın. bir kar yağdı gördün istanbul u yönetemedi sen Türkiye nin başına istiyorsun. bu cahillik değilde ne peki. buda benim fikir özgürlüğüm hadi bakalım
    Cevapla
  • ATTİLA 2 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğan, Millet İttifakının karşısına kimi hazırlıyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…
Uluslararası Adalet Divanı'ından kritik Gazze kararı!