CHP’de küfür ve hakaret skandalı! Partiden ihraç edildi

Manisa’nın Salihli ilçesinde CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver, Kadın Kolları Başkanı’na küfür ve hakaret iddiasıyla partiden ihraç edildi.

CHP’de küfür ve hakaret skandalı! Partiden ihraç edildi
CHP’de küfür ve hakaret skandalı! Partiden ihraç edildi
GİRİŞ 19.02.2022 15:16 GÜNCELLEME 19.02.2022 15:18
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aykan’a telefon aracılığı ile küfür ve hakarette bulunduğu iddia edilen CHP Salihli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver, CHP Manisa İl Başkanlığı tarafından alınan İl Disiplin Kurulu kararı ile partiden ihraç edildi.



CHP kadın kolları başkanı şikayetçi oldu

Edinilen bilgiye göre CHP Salihli Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aykan ile CHP Salihli İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver arasında 23 Aralık 2021 tarihinde bir telefon konuşması gerçekleşti. İddiaya göre, saat 16.00 sıralarında Kadın Kolları Başkanı Aykan’ı arayan Namver, “Gittiğiniz yerlerde beni kötülüyormuşsunuz. Seni bir daha aramayacağım. Gittiğiniz yerlere edebinizle gidip gelin” diyerek hem hakaret hem de cinsiyetçi küfür etti. Bunun üzerine CHP Salihli Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aykan, Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver hakkında şikayetçi oldu.



Kararı il disiplin kurulu verdi

CHP Kadın Kolları Başkanı Nurgül Aykan ve CHP İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver arasında yargıya da intikal eden küfür ve hakaret iddiası ile ilgili olarak CHP Manisa İl Disiplin Kurulu, son kararını verdi. Edinilen bilgiye göre, CHP Manisa İl Disiplin Kurulu, İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Namver’in partiden 2 üyenin kınama, 7 üyenin ihraç kararı ile ihraç edilmesine karar verdi.

Bu kararla birlikte Namver’in hem başkanlığı, hem de CHP üyeliği düşmüş oldu. Namver’in, İl Disiplin Kurulu kararına CHP Yüksek Disiplin Kurulu’na itiraz hakkının olduğu öğrenildi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 18
  • _*(1453)*_ 2 yıl önce Şikayet Et
    Yine Chp nin mahallesinde vugahat var.
    Cevapla
  • tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    ayni seyi halka yapsa madalya veriller idi demek arkasi kadinin daha saglammis
    Cevapla
  • İsyankar 2 yıl önce Şikayet Et
    Taciz tecavüz serbest küfür yasak
    Cevapla
  • Brhm 2 yıl önce Şikayet Et
    Taciz ve tecavüzcülere disiplin cezası yok ama küfürbazlar ihraç. Küfür ihraç nedeni de taciz ve tecavüz basit bir olay herhalde. CHDPKK da bu durum sıradanlaşmış anlaşılan. REZİLSİNİZ.
    Cevapla
  • Okur 2 yıl önce Şikayet Et
    Taciz tecavüz rüşvet hainlik ihanet adamlarda ne istersen var her şey mevcut hiç şaşırmadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!