AK Parti'den Tarkan'ın 'Geççek' şarkısıyla ilgili açıklama! Canlı yayında anlamlı cevap

Şarkıcı Tarkan'nın 'Geççek' şarkısı tartışılmaya devam ediyor. AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, katıldığı canlı yayında Tarkan'ın şarkısıyla ilgili soruya cevap verdi.

GİRİŞ 21.02.2022 00:35 GÜNCELLEME 21.02.2022 00:35
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Habertürk'te Kübra Par'ın hazırlayıp sunduğu programda gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akbaşoğlu, şarkıcı Tarkan'ın tartışmaya neden 'Geççek' şarkısıyla ilgili de önemli sözler sarf etti.

Tarkan-Geççek

Sunucu Kübra Par'ın Tarkan'ın tartışılan şarkısıyla ilgili sorusuna Akbaşoğlu şu cevabı verdi;

'HER TÜRLÜ SIKINTININ GİDERİLECEĞİNİ BİLEN BİR MİLLETİZ'

Bizim büyüklerimizin bir lafı vardır. 'Bu da geçer ya hu' bu bazen böyle hat sanatıyla güzel bir şekilde yazılır. Ben şarkıyla iligili yorumdan ziyade bir persektifi söylüyorum. Bizim inancımızdan, örf ve adetlermiziden oluşan medeniyet şuuruyla baktığımızda biz her şeyin sonuç itibarıyla gelip geçici olduğunu, her türlü sıkıntının mutlaka giderileceğini, her gecenin mutlaka bir sabahı olduğunu bilen bir milletiz.



KILIÇDAROĞLU'NUN SÖZÜNÜ HATIRTLATTI

Dolayısıyla sanatçıları bu kadar politize etmek ve sanatçılar üzerinden Kılıçdaroğlu'nun ifadesiyle afedersiniz tırnak içerisinde 'Yalaka sanatçı' gibi tanımlamaların yapılmasını hoş karşılamıyorum. Dolayısıyla bu konuda sanatçılar benden olsa şöyle, benden olmazsa böyle diyen CHP'nin jakoben anlayışı nedeniyle bir ötekileştirme, çeşitli tabanlarda insanların seçmenlerin farklı yaklaşımları olabiliyor. Şahşi görüşüm şudur; Millet değerleriyle ilgili şunu ifade etmek gerekir ki, milletimizin inanç, örf ve adetleriyle ilgili milletimizi rencide edecek bir yaklaşımda hiçbirimizin bulunmaması lazım.

SANATÇILARIMIZI SİYASETİN MERKEZİNE OTURTMAK DOĞRU DEĞİL

Bu şarkının iktidar için yazıldığını söyleyen böyle tanımlayan CHP yönetimi olduğu için, bu kadar politize etme durumu karşışında toplumdan tepkilerin geleceği beklenen bir durumdur. Sanatçılarımızı siyasetin merkezine oturtmak doğru değil.

2023'TE CUMHUR İTTİFAKI GEÇECEK

Politik olarak bunu anlamak isteyenlere söylüyorum. Allah'ın izniyle biz. 2023'te Cumhur İttifak'ı CHP'yle beraber başkanlığını çektiğini 6 artı 1 HDP ittifakını Allah'ın izniyle 2023'te geçecek.
 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 105
  • Hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah izniyle sıkıntıları bitireceğiz bu bizim büyük market zincirleri dizginledigimiz zaman
    Cevapla
  • F. Sayar 2 yıl önce Şikayet Et
    Güya şarkının sözleri pandemiyle ilgiliymiş. Ne pandemisi yahu? Pandemi ile alakalı olsaydı pandeminin en çok tesir ettiği yani insanlara sokağa çıkma yasağı olduğu bir zamanda bu şarkıyı yayınlamazlar mıydı? Ayrıca kim pandemiye 'daha önce de sırtımızdan vurmadı mı' yahut 'düş babam düş yakamızdan' der? Bu şarkıyı ak partilisi de muhalifi de hükûmete ve bilhassa cumhurbaşkanına karşı yazılmış şeklinde yorumlayabiliyor, bu nasıl oluyor? Bu arada Gerçek (Tarkan geççek diss) diye bir rap var onu da bulup dinleyin Tarkan'a cevaben.
    Cevapla
  • İbrahim Yıldırım 2 yıl önce Şikayet Et
    Parayla yaptırılabilecek herşeyi yaptıracakları kesin.
    Cevapla
  • Hedef 2023 2 yıl önce Şikayet Et
    Evet yirmi yıldır geçtiği gibi 2023dede yine içinizden geççek
    Cevapla
  • Sessiz çığlık 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu geçeçek kelimesi kimseyi boşuna yormasın parti marti tanıman ben de geçeçek zaten mecburen geçecek yani bu tepkiler rakip büyültmektir büyükşehirler gibi Türkiyeyide vermek istiyorsaölar devam etsinler gerçekten dünyanın en masum ülkesi TÜRKİYE dir ama çokta derindedir bazı sırları alamazsınız çalamassınız maneviyatı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ali Koç'tan flaş açıklamalar! "Futbolcularımıza ceza vereceklermiş!.."
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!