Son dakika: Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü

Rusya ile Ukrayna arasındaki kriz savaş boyutuna geldi. Krizle ilgili olarak art arda gelişmeler yaşanırken, son olarak Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile görüştü.

Son dakika: Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü
Son dakika: Başkan Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier ile görüştü
GİRİŞ 23.02.2022 01:24 GÜNCELLEME 23.02.2022 01:39
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Son dakika: Tüm dünyanın gözü Rusya ile Ukrayna arasındaki krize çevrildi. Putin dün yaptığı açıklamanın hemen ardından operasyon talimatı verirken, Rus birlikleri Donbass'a doğru harekete geçti. Yaşanan bu gelişme uluslararası kamuoyunda tepki ile karşılandı. ABD ve AB ülkeleri Rusya'nın bu hamlesinden sonra Rusya'ya karşı yaptırım hamlelerini tek tek faaliyete geçirdi.

"KUZEY AKIM 2'YE ONAY VERİLEMEZ"

Almanya Başbakanı Scholz yaptığı açıklamada "Rusya'nın hamlesinden sonra Kuzey Akım 2'ye onay verilemez" dedi ve proje askıya alındı. Almanya tarafından yapılan bu hamle Rusya tarafında ise karşılık bulmadı ve Putin yaptığı açıklamada yaptırımlara karşı doğal gaz kozunu ortaya sürdü.

BAŞKAN ERDOĞAN İLE ALMANYA CUMHURBAŞKANI GÖRÜŞTÜ

Dünya kamuoyunda yaşanan bu gelişmeler sonrası iki ülke arasındaki krizin hangi boyuta taşınacağı merak konusu olurken, bir gelişme de Almanya Türkiye arasında yaşandı. Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier ile bir görüşme gerçekleştirdi. İkili yaptıkları görüşmede iki ülke arasındaki krizle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

YORUMLAR 7
  • yetkisi az 2 yıl önce Şikayet Et
    Almanyadaki sistemde cumhurbaşkanlarının muhtar kadar yetkisi yok. Kılıçdar bize de bu saçma sistemi getirmek için uğraşıp duruyor. koalisyonlara mahkum etmek istiyor.
    Cevapla
  • Hacivat 2 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye alman cumhurbaskanindan pkk yi desteklememeleri icin yardim istemeli sayin steinmeier anlayisli insan destek olacaktir
    Cevapla
  • Karagöz 2 yıl önce Şikayet Et
    Tanidik sanirim sizin steinmeier. Gevurdan Türke dost olmaz. Gevur gevuru her zaman korur. Anlayiş olsa bu gevurlar senelerce bizi ab'ye niye almadilar. Pkk almanya'da polis korumasi esliğinde her türlü gösteriyi yaparken anlayisli demek viraz acziyet. Sizi uyanmaya davet ediyorum.
    Cevapla
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupa neyin var başına darbeler geliyor sanki piskolojin bozuldu sanki Nato kendini kaybedecek sanki Yakında buna ne oluyor dediği zaman insanlar.onlara şöyle denir Allah ve resulune ne yaptınız ?
    Cevapla
  • sedat 2 yıl önce Şikayet Et
    Sayın başkanım Rus kafiri en kötü gününde yanında idi bel bağladığın Avrupa ve ABD seni asacaktı ama Allah fırsat vermedi o yüzden sakin kalın
    Cevapla
  • Hayati 2 yıl önce Şikayet Et
    Yaptırımmı arıyorsunuz.? Buda bizden gerçek yaptırım olsun..!!! Dolar ve euro ,ruble karşısında daha yakın olacak...dolar euro 2 lira ..ve 2 ruble olacak.... Sanayi üretim hammadlerine çinden, türkiyeye kadar. Rus gazı mezepotomya petrolleri size sattılmayacak. Arabistan petrolleri avrupaya ambargo olarak satısı durdurulmuştur....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Otopsi fotoğrafları ortaya çıktı! Cem Garipoğlu soruşturmasında yeni gelişme...
Ömer Çelik'ten İmamoğlu'nun 'Hamas' açıklamasına tepki: Tamamen yanlıştır