Kılıçdaroğlu'ndan Ukrayna çağrısı: Meclisin acilen toplanması gerekiyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclisin acil olarak toplanması gerektiğini ifade ederek, "Türkiye'nin Montrö'ye bağlı kalması gerekiyor." dedi.

GİRİŞ 24.02.2022 11:47 GÜNCELLEME 24.02.2022 13:33
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Rusya'nın Ukrayna işgali başladı. Konuya ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Meclisin acil olarak toplanması gerektiğini ifade ederek, "Türkiye'nin Montrö'ye bağlı kalması gerekiyor." dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli'de, değerlendirmelerde bulundu:

"Olağanüstü gelişmeler var. Ben bu olağanüstü gelişmeleri izlemek zorundayım. Tarihin bana yüklediği böyle bir sorumluluk var. İttifakı oluşturduğumuz, kader birliği yaptığımız genel başkanlarla da konuşmak zorundaydım.

Avrupa’nın göbeğinde nükleer güce sahip olan devletin bir başka ülkeye bir şekliyle girmiş olması, dünyanın bunu sadece seyretmiş olması hepimizin dikkatle izlemesi gereken bir tablodur. Güvenlik zirvesinden sonra TBMM’yi acilen toplayın."

Cumhurbaşkanı Erdoğan Güvenlik Zirvesini topladıCumhurbaşkanı Erdoğan Güvenlik Zirvesini topladı

YORUMLAR 54
  • Elaziz 2 yıl önce Şikayet Et
    6+Hdp'yi toplayın Ülkeyi nasıl satacaksınız karar verin. Boş muhabbet için Milli İradenin kalbi TBMM'yi rahatsız etmeyin.
    Cevapla
  • Gökbörü 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu zihniyet Osmanlı'yı savaşa sokan zihniyettir ; önce pontus haritasının önünde fotoğraf çektiren İmamoğlu'na sahip çıķ bu ülkeye akıl vermeyi bırak bizim devlet aklımız ne yapacağını çok iyi biliyor tekrar lades olmayız. Bu böyle biline ...
    Cevapla
  • Rcp 2 yıl önce Şikayet Et
    Çekilin, küçük enişte konuştu...
    Cevapla
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin yüklediği sorumluluk var mış.Neymiş o sorumluluk .En fazla oturur tv nin başında kahveni yudumlarken poz verirsin ancak.
    Cevapla
  • TATAR 2 yıl önce Şikayet Et
    Meclisde ne yapacan?+7. Ortağına danıştın mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu