Temel Karamollaoğlu, 'Kılıçdaroğlu' sorusuna net yanıt veremedi

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığı konusunda, "Hakikaten tereddüt göstermeden bizim bu seçimi kazanacağımız bir adayı belirlememiz lazım" diyerek endişesini dile getirdi.

Temel Karamollaoğlu, 'Kılıçdaroğlu' sorusuna net yanıt veremedi
Temel Karamollaoğlu, 'Kılıçdaroğlu' sorusuna net yanıt veremedi
GİRİŞ 25.02.2022 09:35 GÜNCELLEME 25.02.2022 09:43
Bu Habere 46 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Geneş Başkanı Temel Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın adayına ilişkin açıklamalar yaptı.

Seçime ve adaya yönelik değerlendirmelerde bulunan Temel Karamollaoğlu, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına bakış açısını aktardı.

Temel Karamollaoğlu'na, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "5 partinin lideri desteklerse aday olurum" sözlerine ithafta bulunularak, destek verip vermediği soruldu.

"BİZİM SEÇİMİ KAZANACAĞIMIZ BİR ADAYI BELİRLEMEMİZ LAZIM"

Muhabilirin "Sizce Kılıçdaroğlu, seçimi kazanacak aday mıdır, aday olursa destek verir misiniz?" sorusuna verdiği cevaptaki şüpheleriyle dikkat çeken Karamollaoğlu, "Bizim bu seçimi kazanacağımız bir adayı belirlememiz lazım." ifadelerini kullandı.

"ANA MUHALEFET OLARAK BÖYLE BİR ŞEY SÖYLEMESİ MAKUL"

Karamollaoğlu'nun, Kılıçdaroğlu'nun adaylığına yönelik açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:

"Bu konuda şimdi bir yorum yapmak doğru olmaz benim yönümden. Yani Sayın Kılıçdaroğlu'nun böyle demesini de garipsemiyorum, doğru buluyorum. Aslında ana muhalefet partisi genel başkanı olarak böyle bir şeyi söylemesi, düşünmesi gayet makul.

"İYİ ARAŞTIRILMASI GEREKİR"

Ancak biraz önce de ifade ettiğim gibi, hakikaten tereddüt göstermeden bizim bu seçimi kazanacağımız bir adayı belirlememiz lazım. O aday Sayın Kılıçdaroğlu olursa o da olur. Ama iyi araştırılması, iyi etüt edilmesi gerekir."

KAYNAK: BBC TÜRKÇE- AYŞE SAYIN
YORUMLAR 46
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Altılı çetenin liderleri ayrı ayrı aday olsunlar her birinin aldığı oy diğerinede eklensin altılı güçlendirilmiş başkanlık sistemi olsun 2 ay kılıçkalkan ekibi 2 ay ipli abla 2 ay karavezir ve diğerleri demirbaş ahmet abi babocan derken dön başa geçinip gidriz olmammıı
    Cevapla
  • Vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    6 tane kim olduğu belli olmanlaramı teslim edecez vatani başka kapıya.
    Cevapla
  • Harbi çetin 2 yıl önce Şikayet Et
    Ya kardeşim bunlar bu vizyonsuzlukla gündemden dusmemeyi beceriyorlar ya helal olsun onlara kalsa savasida Erdoğan çıkardı deyip afaroz edecekler kendileri PKK yla omuz omuza kankalik yapıyorlar herkesten vatansever geçiniyorlar güleyim mi aglayim mi vallahi bilemedim
    Cevapla
  • ALPASLAN. 2 yıl önce Şikayet Et
    Tencere yuvarlandı yuvarlandı kapağını buldu biri sahte atatürkçü biri sahte müslüman. Gel şimdi bu güzelim vatanı bunlara emanet et sonra git yetmiş parçaya bölünmüş vatanı topla.
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    TÜRKİYE ACİLEN BU MUHALEFETTEN KURTULMALI bunlar turkiyeyi bitirecek perişan hale getirecekler bunlar en büyük milli güvenlik sorunudur ACİL KURTULMALI BU MUHALEFETTEN burdan tekrar tekrar söylüyorum bu muhalefet turkiyeyi bitirir perişan eder
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Apple yeni cihazlarını tanıttı! Sürpriz indirim kararı: Giriş seviyesi 15 bin 999'a düştü
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?