Karamollaoğlu "neden masada olduklarını" açıkladı

Karamollaoğlu, Millet İttifakı'nın toplantısına ilişkin, "Kazanılmış haklarını kaybetmekten korkanların, bu korkuları yüzünden adaletsizliğe ve çürümüşlüğe razı olanların buna mecbur olmadıklarını göstermek için o masadaydık" dedi.

GİRİŞ 02.03.2022 16:08 GÜNCELLEME 02.03.2022 17:26
Bu Habere 135 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu altı muhalefet partisinin bir araya gelmesine ilişkin "Kazanılmış haklarını kaybetmekten korkanların, bu korkuları yüzünden adaletsizliğe ve çürümüşlüğe razı olanların buna mecbur olmadıklarını göstermek için o masadaydık." dedi.

Karamollaoğlu, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye için tarihi bir günü geride bıraktıklarını ifade eden Karamollaoğlu, altı parti ile birlikte hazırlanan Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem'le ilgili çalışmaların bir mutabakat metni olarak paylaşıldığını hatırlattı.

Mutabakatın sadece gelecek seçim için değil, Türkiye'nin geleceği için çok önemli ve tarihi bir dönüm noktası olduğuna inandığını ifade eden Karamollaoğlu, yarının Türkiye'sinde adalet ve hukuku önceleyen, temel hak ve hürriyetlerin güvence altında olduğu, liyakatin, ehliyetin, şeffaflığın esas alındığı adil devletin inşa edileceğini söyledi.

Kılıçdaroğlu: Başbakan adayımız Meral AkşenerKılıçdaroğlu: Başbakan adayımız Meral Akşener

AK Partili Akbaşoğlu'ndan 28 Şubat ittifakına tek soru: Cumhurbaşkanını kim seçecek?AK Partili Akbaşoğlu'ndan 28 Şubat ittifakına tek soru: Cumhurbaşkanını kim seçecek?

Karamollaoğlu, "Kazanılmış haklarını kaybetmekten korkanların, bu korkuları yüzünden adaletsizliğe ve çürümüşlüğe razı olanların buna mecbur olmadıklarını göstermek için o masadaydık." diye konuştu.

Rusya'nın, bağımsız bir devlet olan Ukrayna'yı kendi siyasi çizgisine çekmek için dünyanın gözü önünde bir işgal girişiminde bulunduğunu belirten Karamollaoğlu, "Rusya'nın bölgedeki barışı ve istikrarı tehlikeye atan, hukuk tanımayan bu yaklaşımını kınamayı vazife olarak addediyorum." dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 135
  • Esat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ulan tayip gelmeden ne hakkın vardı kazanılmış RTE sayesinde hak kazandım RTE sayesinde kazandin. Yoksa 28 Şubatcilar müslümanlara zulüm üstüne zulüm yapıyordu
    Cevapla
  • Celalettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen yerinden memnunmusun yazıklar olsun sana Erbakan hocayı buram buram terletenlerle berabersin .
    Cevapla
  • Osmanamca51 1 yıl önce Şikayet Et
    Karamollaoglu İslam'a karşında oturanların yandaşları küfür ederek saldırıyor. Sende buna katılmış oluyoralsun bunların ilk icraatı baş örtüsü olacaktır.Kuran kursları kapatılacak. Camiye gitme zorlaşacak. Velhasıl seninde istediğin olacak. Yok ben böyle bir şey istemem dersen derhal oradan zilletten ayrıl. .
    Cevapla
  • Türk 2 yıl önce Şikayet Et
    Kimleysen onulardansın masadaiklerin 1000 projesi varsa 999 u islama karşı.
    Cevapla
  • hasan 2 yıl önce Şikayet Et
    masada olmalarinin sebebi, tabaklari yalamak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
Yıkılan köprünün ABD'ye maliyeti belli oldu! Her gün bir servet kaybedecek...