Akşener'in 28 Şubat yalanı yatsıya kadar sürdü

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, "28 Şubat'ta başörtüsüne uzanan eli kırarım, koparırım' diyen bendim" sözleriyle yine yaş tahtaya bastı. Sözlerinin gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 04.03.2022 13:22 GÜNCELLEME 04.03.2022 18:24
Bu Habere 284 Yorum Yapılmış

İYİ Parti'nin Meclis'teki grup toplantısında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 28 Şubat ile ilgili, "Gençler hatırlamayabilir, büyüklerinize sorun. Google'a da bakabilirsiniz. Bugünün caka satanları başörtüsüne uzatılan o el, başörtüsüne uzandığında, 28 Şubat'ta sus pus olmuşken uçaklara doluşup Almanya'ya kaçışırken, başörtüsüne uzanan eli kırarım diyen bendim bendim. Bugün buradan tekrarlıyorum, başörtüsüne uzanan el de, başı açık bir kadının saçının teline uzanan el de o gün nasıl bir tavırla karşılaşmışsa bugün de aynı tavırla karşılaşacaktır" dedi. 

1997'DEKİ SÖZLERİ GERÇEĞİ ORTAYA KOYDU

Akşener'in 28 Şubat dönemiyle ilgili Mehmet Ali Birand'a verdiği röportaj "28 Şubat'ta alınan kararların uygulanması gerektiğine gönülden inanıyorum, kıyafet yasası da uygulanacak" dediği ortaya çıktı. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 284
  • bay.b 2 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce DANSÖZ varrrrr, Kıvırrr kırılmasın.
    Cevapla
  • Yavuz Selim Han 2 yıl önce Şikayet Et
    Buradan Merale ekmek çıkmaz, millet kimin samimi olduğunu gayet iyi biliyor. Başörtüsü bu milletin değeridir ve çözen de bu milletin adamı Erdoğandır. Meral ancak tekrar ikna odalarını getirecek tiniyettedir.
    Cevapla
  • Yorgun 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu karı kendini patlatıyor o bunları iyi hatırlıyoruz bu duruş olsa yirmi sene ekmeyin yediği partiyi sattı komünist törorist lerle içiçe vesselam
    Cevapla
  • Türkiye aşığı 2 yıl önce Şikayet Et
    Yalançının mumu yatsıya kadarda yanmıyor artık
    Cevapla
  • Feyzullah Maden 2 yıl önce Şikayet Et
    Söylediği herşey yalan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor