Başkan Erdoğan'ın Vladimir Putin ile telefon görüşmesi sona erdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin'in kritik görüşmesi sona erdi. Erdoğan görüşmede "Barışın yolunu birlikte açalım" çağrısını yineledi, müzakereler için çabaların süreceğini vurguladı.

GİRİŞ 06.03.2022 14:44 GÜNCELLEME 06.03.2022 14:45
Bu Habere 88 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna'daki son durumu görüştü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Ukrayna sorununun bir an evvel barışçı yöntemlerle çözümü konusunda her türlü katkıyı yapmaya hazır olduklarını belirtti.

"HEP BİRLİKTE BARIŞIN YOLUNU AÇALIM"

Acil bir genel ateşkesin bölgedeki insani endişeleri gidermenin yanında, siyasi çözüm arayışlarına da fırsat vereceğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Hep birlikte barışın yolunu açalım” çağrısını yineledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ateşkesin sağlanması, insani koridorların açılması ve bir barış anlaşmasının imzalanması için acilen adım atılmasının önemini vurguladı.

"MÜZAKERE İÇİN ÇABALARIMIZ SÜRECEK"

Ukrayna tarafıyla ve diğer ülkelerle sürekli temas halinde olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kapsamlı müzakerelerin yapılması ve netice alınması için çabalarını sürdüreceğini dile getirdi. 

YORUMLAR 88
  • Hüseyin 2 yıl önce Şikayet Et
    1 saat boyunca bunu mu konuşmuşlar?
    Cevapla
  • halkın sesi 2 yıl önce Şikayet Et
    bence bu Türkiye yi savaşa çekme planı olabilir abd ve avrupa ülkeleri şov yapıyor baksana Ukrayna ya yardım etmek yerine Zelenksy ölürse ne olur hesaplarının peşindeler.Hiç birine güvenmiyorum tarih boyu hepsi bizi arkadan vurdu. Allah bu zalimlere fırsat vermesin masumların intikamını alsın inşallah
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Elektrikli araç çıksada değişen bişey olmayacak simdiden onunda yolunu yapıyorlar enerji krizi
    Cevapla
  • AdiL 2 yıl önce Şikayet Et
    Madem ki ABD ve İngiltere nato güvencesi vermiştir, olmuyorsa iki devlet ortak Ukrayna'nın güvenliğini sağlamalıdır. Diğer yandan Rusya nerededyse dünyanın geri kalan devletlerini nükleer silahlarıyla tehdit ederek herhangi bir ülkenin topraklarını işgal edemez. Ederse elbette sonuçları olur. Ancak olan Ukrayna ve halkına olmuştur. Ukrayna yönetimi zamana bırakılıp nato üyeliğinin kendilerine hiç bir faydasının olmayacağına ikna edilebilir veya kendileri bu yönde karar alabilirlerdi.
    Cevapla
  • Hambal 2 yıl önce Şikayet Et
    Yahu gardaşcazım bu Müslümanlara hakaret yapmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı