Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile görüştü

Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, savaşın devamının kimseye faydası olmadığını ifade etti.

GİRİŞ 16.03.2022 20:46 GÜNCELLEME 17.03.2022 10:36
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Ukrayna-Rusya savaşındaki son gelişmeler ele alındı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, Rusya ve Ukrayna arasında barışın tesisi için diplomasi kulvarında yoğun bir gayret gösterdiklerini belirterek, süratle kalıcı ateşkes sağlanmasını amaçladıklarını, savaşın devamının kimseye faydası olmadığını ifade etti. 

İNSANI KORİDORLARIN ÖNEMİNE İŞARET ETTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i bir araya getirmeye yönelik gayretlerini sürdüreceğini dile getirdi. 

Gerek Ukrayna topraklarındaki gerek komşu ülkelerdeki Ukraynalılara insani yardım ulaştırmaya devam ettiklerini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, insani koridorların etkin şekilde işletilmesinin önemine işaret etti.

YORUMLAR 43
  • Eski GS li 2 yıl önce Şikayet Et
    Hayir birilerinin isine yariyor savasin cikmasindan ve uzamasindan cok fayda sagliyorlar mesela NATO Bitti diyen avrupa bu savastan sonra Silahlanma yarisina girdi Almanya 100 milyar Euro Yatirim yapacagini acikladi ardindan 30 Tane F35 siparisi verildi Nordstream 2 yi durdurde ABD den sivilastirilmis Gaz alacaklar bunlar biraz ipucu veriyordur Savasin neden Cikdigi ve Uzamasi kime fayda sagliyor
    Cevapla
  • Yorumcu 2 yıl önce Şikayet Et
    Fitneci habercilerede faydası yok.
    Cevapla
  • pinokyo...seyit cc 2 yıl önce Şikayet Et
    belkide biz putinin qrkqsinda durmaliyiz! ..sonrqsi turan icin sorun yapmaz!
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Savasi uzatmanin kimseye faydasi yok! Ne yani teslm mi old diyorsun? :) Ya cumle eksik ya da mantik! Yanii ulkemize saldirsalar! Ya savasin kismeye faydasi yok teslim olalim mi diyeceksin?
    Cevapla
  • Uyanık ol Türkiyem 2 yıl önce Şikayet Et
    Birşeyler dikkat çekmek istiyorum kendi aralarında sınırı kaldıranlar karıştırmak istedikleri ülkelerin içinde dahi sınır kavgası çıkarıyorlar!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'