Demirtaş'a özgürlük isteyen Kılıçdaroğlu, Şehit ve gaziler buluşmasına katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demirtaş ve Kavala'ya 'Sizi hapisten çıkaracağız' mesajını göndermesinden bir gün sonra Ankara'da Şehit Aileleri ve Gaziler Buluşması'na katıldı.

GİRİŞ 23.03.2022 12:02 GÜNCELLEME 23.03.2022 12:02
Bu Habere 106 Yorum Yapılmış

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun her fırsatta ağzından düşürmediği 'Kavala ve Demirtaş'a özgürlük' naralarının ardından şehit aileleriyle buluşması dikkatlerden kaçmadı.

"AZ KALDI ÇIKARACAĞIZ SİZİ"

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmada Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya seslendi. Kılıçdaroğlu, terör suçlarından yargılanan Selahattin Demirtaş ile Gezi'den yargılanan Osman Kavala'yı serbest bırakacaklarını söyledi.

ŞEHİT AİLELERİYLE BULUŞTU

Kılıçdaroğlu'nun Demirtaş'ı serbest bırakacakları yönündeki açıklamaları büyük bir tepki toplarken, bu skandalın ertesi gününde şehit aileleriyle bir araya gelmesi kamuoyunun dikkatinden kaçmadı.

VAR OLAN KURUMU YOKMUŞ GİBİ GÖSTERDİ

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Şehit Yakınları ve Gaziler Gene Müdürlüğü'nün bulunduğunu bilmeyen Kılıçdaroğlu, "Bizim devlette bir muhatabımız yok diyorlar. Bizim bir merkezimin olması lazım diyorlar. Bunun için Şehit Yakınları ve Gaziler Yüksek Kurulu’nun kurulması lazım. O kurul görüşecek ve size cevap yazacak. Birinci nokta önce devletin içinde bağımsız çalışan bir kurumun oluşturulmasıdır." açıklamasında bulundu. 

 

 

YORUMLAR 106
  • Sinan 2 yıl önce Şikayet Et
    Ahir zamanda doğrular yalanlanacak yalancılar doğrulanacak. Hadisi şerif
    Cevapla
  • ogün 2 yıl önce Şikayet Et
    t6eröre destek veren birinin ne yüzle oraya gittiği muamma esas olan onun konuşmasına nasıl tahammül edildiği, sanki bunda başjkabirşey var şehit yakını diye oraya birilerimi toplandı,şehit yakınları şehitlerine saygısızlık edipde kemiklerini sızlatmaz diye düşünüyorum.
    Cevapla
  • asabi 2 yıl önce Şikayet Et
    adamda utanma yokki yüzsüz
    Cevapla
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Demirbaşı çıkartıp onıu yerine senmi yatacaksın uyanık
    Cevapla
  • Hacı 2 yıl önce Şikayet Et
    Hadi kıldaroglunu anladık her zaman yaptıgı omurgasız hareketleri tekrarlıyor benim anlamadığım oradaki şehit ve gazi yakınları bu adama nasıl tahammül ediyor şehitlerin kemiklerini sızlatıyor
    Cevapla
  • Bulut 2 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu ile toplantı yapan şehit ve gazi ailelerine inanmıyorum bu kadar terörü açıktan destekleyen birine inanmalari t bir fiyasko
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
26 imza birden, petrol Türkiye'ye akacak! Terör örgütü PKK'ya kötü haber
Başkan Erdoğan'dan Kürecik iddialarına cevap: Türkiye böyle bir şeye izin vermez