Kılıçdaroğlu'ndan Kavala ve Demirtaş açıklaması: Az kaldı bekleyin! Çıkaracağız

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'yı hapisten çıkaracaklarını söyledi, "Az kaldı, bekleyin diyoruz" ifadelerini kullandı.

GİRİŞ 22.03.2022 16:52 GÜNCELLEME 22.03.2022 17:16
Bu Habere 386 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ile ilgili CHP kanadından açıklamalar gelmeye devam ediyor. CHP'li Tuncay Özkan'ın ardından Kılıçdaroğlu'nun da açıklamaları gündeme oturdu.

"AZ KALDI ÇIKARACAĞIZ SİZİ"

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Grup Toplantısında yaptığı konuşmada Selahattin Demirtaş ve Osman Kavala'ya seslendi. Kılıçdaroğlu, terör suçlarından yargılanan Selahattin Demirtaş ile Gezi'den yargılanan Osman Kavala'yı serbest bırakacaklarını söyledi.

CHP'li Tuncay Özkan: Selahattin Demirtaş barış insanıdırCHP'li Tuncay Özkan: Selahattin Demirtaş barış insanıdır

Kılıçdaroğlu, "Emekli amiraller yargılanıyorlardı. Onurlu görevler yaptılar. Hepsini yürekten kutluyoruz. İçeride olan askeri öğrencilere de sevgilerimizi gönderiyoruz. Osman Kavala, Selahattin Demirtaş var. Az kaldı, bekleyin diyoruz." dedi.

TUNCAY ÖZKAN DA 'BARIŞ İNSANIDIR' DEMİŞTİ

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, katıldığı bir programda HDP'li Selahattin Demirtaş'ın tutukluluğuna ve kendisini cezaevinde ziyaret etmesine ilişkin açıklamalarda bulunmuştu.

CHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan Tuncay Özkan'ın Demirtaş güzellemesine destekCHP Parti Sözcüsü Öztrak'tan Tuncay Özkan'ın Demirtaş güzellemesine destek

Özkan "Selahattin Demirtaş'ın içinde bulunduğu durum hukuksuzluktur. O nedenle cezaevinde ziyaret ettim. Yine ederim. Demirtaş siyaset adamıdır, barış insanıdır. Demirtaş cezaevinde değil politika üreten bir lider olarak önümüzdeki günlerde TBMM'de yerini alacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 386
  • BOZOK 2 yıl önce Şikayet Et
    Tarihin tozlu raflarına kaldırılmana az kaldı bence .Yine yenilirsen haala oturacakmısın o koltuğunda.Bizce sıkıntı yok ta kendi partin koltuğundan kaldıracak gibi seni.H er seçim dönemi aynı senaryo,aynı tiyatro ama on seçim yaşadın bu millet seni yine seçmedi.Çünkü o ışığı vizyonu görmüyor insanlar sende ve ortaklarında.
    Cevapla
  • Uğur 2 yıl önce Şikayet Et
    Ulan en büyük hain sensin bee ülkeyi terk et bence sonun hazin olucak senin ve senin gibilerin çakallar grubu alayı
    Cevapla
  • Şakir 2 yıl önce Şikayet Et
    Hala bu adama nasıl oy veriyorlar ne yaptıgı bellı değil
    Cevapla
  • Kahramanmaraş 2 yıl önce Şikayet Et
    Vatan denen bu kutsal topraklar hiç bir zaman bu mübtezel sahşiyetsizlerin umurunda olmadı. Olmayacakta. Kasetle bunu o koltuğa oturtanların sözcülüğünü yapmaktan emirlerini yerine getirmekten başka bir işe yaramaz bu şahsiyet CHP ,yi bile pkk,nın partisi yaptı.
    Cevapla
  • Hak ve Hakikat. 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu vatanda sandık harici özgürce seçim harici herhangi bir teşebbüse kalkanı vatan haini diye vururum. Kim olursa olsun. Bu vatan sahipsiz değil ve bu bayrak hep bu cennet vatanımda özgürce dalgalanmaya devam edecek. Bu vatanın ordusu millettir önünde kimse duramaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza