DEVA Partisi'nde istifalar! Ali Babacan önüne geçemiyor

Ali Babacan'ın genel başkanlığını yürüttüğü DEVA Partisi'nde istifalar peş peşe geliyor.

DEVA Partisi'nde istifalar! Ali Babacan önüne geçemiyor
DEVA Partisi'nde istifalar! Ali Babacan önüne geçemiyor
GİRİŞ 23.03.2022 12:31 GÜNCELLEME 23.03.2022 12:35
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Mersin’de Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner ve İl Başkanı Yardımcısı Kurtuluş Vural partideki görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

DEVA Partisi Mersin’de Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner ve İl Başkanı Yardımcısı Kurtuluş Vural partideki görevlerinden istifa etti.

DEVA Partisi istifa ile sarsıldı! Babacan'ın sağ kolu topa tuttuDEVA Partisi istifa ile sarsıldı! Babacan'ın sağ kolu topa tuttu

AK Parti’de yol yürürken ‘siyasi münafıklık’ yaptığı ortaya çıkan bugün ise, CHP ve diğer muhalefet partileriyle iş kotaran Ali Babacan’ın genel başkanlığını yürüttüğü DEVA Partisi’nde peş peşe istifalar yaşanıyor.

GÖREVLERİNDEN İSTİFA ETTİLER

DEVA Partisi Toroslar İlçe Başkanı Ramazan Özen, İl Başkanlığı'na gönderdiği dilekçe ile görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Özen'in istifasıyla birlikte, Akdeniz İlçe Başkanı Özcan Demir, Yenişehir İlçe Başkanı Hediye Koçoğlu Dalgıç ile birlikte İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner ve İl Başkanı Yardımcısı Kurtuluş Vural partideki görevlerinden istifa etti.

Demir, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla istifasını açıklayarak şu ifadeleri kullandı:

Yaklaşık 1 yıldır büyük bir onurla yürütmekte olduğum DEVA Partisi Akdeniz İlçe Başkanlığı görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa etmiş bulunmaktayım, kamuoyuna duyurulur.

YORUMLAR 22
  • Veli topcu 2 yıl önce Şikayet Et
    İhanet edersen ihanet ederler ,bunlar hep Abdullah Gül'ün kirintilari hepinizden tarih ihanet i diye bahsedecek
    Cevapla
  • Yılmaz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu bebecani tanıyan kimse vrmiydi Erdoğan onu adam yerine koydu oda zannettinki ben adamoldum malesef daha köprülerin altından çoooook şu akack ki sen adam olasin
    Cevapla
  • Yiğido 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ūlkemize ve Davamızà ihanet edenleri Hem dunyada Hemde Ahirette kahriperişan eylesin inşaallah aminnnnnnnn
    Cevapla
  • Ahmet 03 2 yıl önce Şikayet Et
    Şaşırıyorum arkadaş Sen kimsin Parti kim
    Cevapla
  • Abdülbaki Yeşil 2 yıl önce Şikayet Et
    Parti değil FETÖ menfaat şebekesi. Baktılar Deva ilaç sanayiine ilaç olamadı batan gemiyi ilk önce fareler terkedermiş. Babacanı kim tanırdı A.Gül kazığı Reise. Reisin etrafını çevirdi bu FETÖ çüler herşeyi onlara peşkeş çekip ülkeyi bilerek borçlandırıp ABD ve İSRAİL e paket servis. Oyunları çöktü.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı