CHP eski Milletvekili Ersin Arıoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü çok güzel oldu

1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında görev alan dördüncü firmanın sahibi CHP eski Milletvekili Ersin Arıoğlu "Asma köprüler uygarlık yapısıdır. Çok güzel bir köprü oldu. Siyasi polemik içine girmek istemem" dedi.

CHP eski Milletvekili Ersin Arıoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü çok güzel oldu
CHP eski Milletvekili Ersin Arıoğlu: 1915 Çanakkale Köprüsü çok güzel oldu
GİRİŞ 26.03.2022 19:00 GÜNCELLEME 26.03.2022 19:00
Bu Habere 67 Yorum Yapılmış

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan'ın 1915 Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında görev alan dördüncü firmanın sahibi olarak ismini kamuoyuna açıkladığı Köprü projesinde mühendislik şirketiyle yer alan CHP eski Milletvekili Ersin Arıoğlu simgelerin köprüsü hakkında "Asma köprüler uygarlık yapısıdır. Bir ülkenin bunu yapabilmesi çok önemlidir. Çok güzel bir köprü oldu. Siyasi polemik içine girmek istemem" açıklaması yaptı. 

“Milletvekilleri her şeyi söyleyebilir. Orası serbest bir kürsü” diyen Ersin Arıoğlu, başarılı bir proje üzerinden siyasi polemik yapılmasının doğru olmadığını ifade etti.

"ÇOK GÜZEL BİR KÖPRÜ OLDU"

Ersin Arıoğlu şunları söyledi: “Ben 82 yaşında bir mühendisim. Şirketim, Çanakkale Köprüsü’nde görev aldı. Büyük emek verildi ve çok güzel bir köprü oldu. Dolayısıyla böyle bir siyasi polemik içine girmek istemem. Böyle bir polemik olmaması lazım. Ben bir dönem milletvekilliği yaptım. Yapamayacağımı anlamayınca da ayrıldım ve mesleğime döndüm.”

ARIOĞLU'NA ÇANAKKALE KÖPRÜSÜNÜN YAPIMINDAN DOLAYI ABD'DE ÖDÜL VERİLCEK

Ersin Arıoğlu, Çanakkale Köprüsünün yapımından dolayı dünyanın en saygın mühendislik dergisi tarafından 29 Mart’ta Amerika’da kendisine ödül verileceğini de duyurdu.

'5'li çeteyi' ağzından düşürmeyen muhalefetin görmezden geldiği ihaleler!"5'li çeteyi" ağzından düşürmeyen muhalefetin görmezden geldiği ihaleler!

Karayolları Genel Müdürlüğü rakamlarla açıkladı...1915 Çanakkale Köprüsü zarar mı etti?Karayolları Genel Müdürlüğü rakamlarla açıkladı...1915 Çanakkale Köprüsü zarar mı etti?

KAYNAK: ODA TV
YORUMLAR 67
  • Atillah 2 yıl önce Şikayet Et
    Hangi Siyasi parti olursa olsun görev yapan kim olursa önce milliyetçi olacak milli mesele bu vatanın meselesi görecek ona göre hareket etmeli terör örgütlerine sırtını dayayanlar ile yolları birleşmemeli sırt dönmeli ama kemal bey yan yana kolkola ve arka bahçesi oldu resmen bu yanlıştan dönmelidir
    Cevapla
  • acpolice 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülke için yapılan her iyi şeye üzülen iki kesim var. Birisi basta yunanlılar olmak üzere ermeni, abd.li, avrupali vs. diğer kesim ise başta chpkk olmak üzere zillet içinde yaşayanlar. Şimdi soruyorum, bunlar ne zaman kendilerini birinci kesimden olmadıklarıni gösterecekler? Acaba kan soy sop onlardan da biz mi boşa kürek çekiyoruz acaba? Ben bir türlü çözemedim. Çözebilen varsa anlatsın. Ama herşeye rağmen durmak yok yola devam inşallah
    Cevapla
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Tam isabetli bir tesbit.
    Cevapla
  • Amasya 2 yıl önce Şikayet Et
    80 li 90 lı yıllarda yollar köprüler bir türlü bitirilmez ama o zamanki şirketleri devletten takır takır hakkedişlerini alır ama yollar bir türlü bitirilmezdi.Sonra bir bakmışsın tıkır tıkır hakkedişlerini alan şirketler biranda batmış ama gerçek öyle değil o batmış gibi görünen şirket Libya'da ırakta Arabistan vs.. iş almış Türkiyedeki iş makinalarını iş aldığı o ülkelere taşımış,yani yolu köprüyü bitirmeden yapmadan devletten haketmedigi hakkedişlerini al sonra batmış gibi görün hop yurtdışında devlet garantili iş kap..bu ülke bu soygunları çok gördü.şu anda bu ülkede devletten aldığın ihaleyi bitirmezsen ihaleye girme şansın yok.....
    Cevapla
  • Orhan IRMAK 2 yıl önce Şikayet Et
    Sen gel bunu heykel kafalılara anlat.
    Cevapla
  • Mehmetcik.., 2 yıl önce Şikayet Et
    Yapılan eserleri beğenmeyen kötüleyen yok sayan zihniyet köprüleri yolları tünelleri havaalanları hızlı trenleri kullanmaz o kadar...ama nafile o hizmetleri beğenmeyenler oraları çoktan kullanmaya başlamışlardır...Ev yapan müteahhitler bile iş yapan demirciye,elektrikçiye vs. Sıcak para vermeyip iş Karşılığı daire işyeri vs. verip hem işin bir an önce bitmesini sağlıyor..bu döngüyü bilmeyen insanların olduğunu düşünmüyorum.... Muhalefet olsun diye ağzı olan konuşuyor maalesef....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak
Yeniden Refah Partisi’nin arkasındaki güç kim! İstanbul’da oyun oynuyorlar…