Özgür Demirtaş ile Savcı Sayan'ın et tartışması: Operasyonel algı mühendisi

Savcı Sayan'ın her gün iki kilo et vaadine tepki gösteren Özgür Demirtaş "Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek" dedi. Savcı Sayan ise Özgür Demirtaş'a "Sanırım eti Nusret'ten yediğin fiyattan hesaplıyorsun" tepkisini verdi.

Özgür Demirtaş ile Savcı Sayan'ın et tartışması: Operasyonel algı mühendisi
Özgür Demirtaş ile Savcı Sayan'ın et tartışması: Operasyonel algı mühendisi
GİRİŞ 29.03.2022 20:10 GÜNCELLEME 29.03.2022 20:12
Bu Habere 63 Yorum Yapılmış

Ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın "Ramazanda evime et alamıyorum, alacak durumda değilim diyen her aileye günde 2 kilo et bizden" sözlerine Twitter hesabından tepki gösterdi.

Özgür Demirtaş yaptığı paylaşımda "Hemen bu kişiye başvurun. Etlerinizi alın. Vermezse neden yapamayacağın şeyi söyledin deyin. Ekonominin E’sinden anlamamak böyle oluyor demek" dedi.

SAVCI SAYAN'DAN TEPKİ: SANIRIM ETİ NUSRET'TEN YEDİĞİN FİYATTAN HESAPLIYORSUN

Savcı Sayan ise Özgür Demirtaş'ın kendisine yönelik gösterdiği tepkiye cevaben Twitter hesabından "Klavye devrimcisi, twitter ekonomisti, Operasyonel algı mühendisi bu zat denize nazır oturmuş ders veriyor Ağrı'mıza.. Benim Yemen'e, Sudan’a su taşıyan ülkemin hayırseverleri Ağrı'ya yardım için Her Ramazan’da sıraya giriyorlar. Sanırım eti Nusret'ten yediğin fiyattan hesaplıyorsun.." dedi.

YORUMLAR 63
  • Ramo 2 yıl önce Şikayet Et
    Özgür Bey, Kılıçdaroğlu çiftçiye ücretsiz elektrik verecekmiş bize onu da , ekonomi profesörü olarak açaklayabilirmisiniz acaba...
    Cevapla
  • S.deniz 2 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara kalsa suriye de ne işimiz var akdenizde ne işimiz var arttır faizi doları düşür hiç de görmedik düştüğünü kısır döngücü bunlar kapitalist amerikan ve avrupa uşakları bunların dedeleri babaları 100 yıldır memleketi yemişler keyfini sefasını sürmüşler vatanseverlerin kafalarını ezmişler aşını çalmışlar emeğini çalmışlar kanlarını emmişler allah'a şükür bu son furya silip süpüreceğiz 2023 de
    Cevapla
  • vatan sever 2 yıl önce Şikayet Et
    Adamın tek işi Amerikan Etki Ajanlığı. Varsa yoksa Amerika ve AB dünyanın en doğru işlerini yapar Türkler ise hiç bir şey beceremez propagandası yapmak. Zillet ittifakçılarının ekonomiye ilişkin tüm iddiaları bunun hezeyan tweetlerinden geliyor.
    Cevapla
  • Abdullah 2 yıl önce Şikayet Et
    Allah (cc) razı olsun savcı sayan...
    Cevapla
  • aslı 2 yıl önce Şikayet Et
    helal olsun sayın savcım.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?
500 milyon euro'luk proje! Avrupa'nın en büyük gaz hattına Türk eli değdi