Meral Akşener'den 6'lı ittifak açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "6 parti olarak kurumsal ve fikri farklılıklarımıza rağmen bu yolda çok önemli adım attık. Görüyoruz ki bu tablo Cumhur İttifakı bileşenlerinin canını çok sıkıyor." açıklamasında bulundu.

Meral Akşener'den 6'lı ittifak açıklaması
Meral Akşener'den 6'lı ittifak açıklaması
GİRİŞ 30.03.2022 10:50 GÜNCELLEME 30.03.2022 11:15
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Akşener'in açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

"Sayın Erdoğan senin sınırlı tarih bilginde bulunmaz ama, Türk'ün devlet anlayışında vatandaşını refah içinde yaşatmaktır. Bari tarihimize kulak ver. Senin görevin milletimize yatmadan önce yeme tavsiyesi değil, karnı tok yatağa girmesini sağlamaktır.

Geleneksel AK Parti israf festivali tüm şaşasıyla sürüyor. Hala ceketimi assam seçilirim havasındalar, ülkeyi hala şahsi şirketi, vatandaşı da marabaları olarak görüyorlar.

6'LI İTTİFAK AÇIKLAMASI

6 parti olarak kurumsal ve fikri farklılıklarımıza rağmen bu yolda çok önemli adım attık. Görüyoruz ki bu tablo Cumhur İttifakı bileşenlerinin canını çok sıkıyor.

Şimdiye kadar yürüttükleri siyaset dağıldı, rahatları bozuldu. Bu rahatsızlıktan olsa gerek bir dumur hali iktidarı esir almış durumda. Aday belli olmadan yapılan toplantıların anlamsız olduğunu söylüyor. Sorun bu kafa yapısının ta kendisi. Biz yeni tek adam belirlemek için bir araya gelmedik. Bu ucube sistemden kurtulmak için bir araya geldik.

Türkiye'nin kuvvetler ayrılığına dayalı hukuk sistemine ihtiyacı var. Anlamadıkları gerçek bu. Adalet, demokrasi, kalkınma, zenginleşme en başta sistem sorunudur. Türkiye bu sistemle daha fazla yönetilemez."

Son anket sonuçlarını açıkladı! CHP ve İYİ Parti'ye seslendi! İşte parti parti oy oranlarıSon anket sonuçlarını açıkladı! CHP ve İYİ Parti'ye seslendi! İşte parti parti oy oranları

Akşener, Ümit Özdağ'ı çıldırttı: FETÖ ile işbirliği yapıyorlar!Akşener, Ümit Özdağ'ı çıldırttı: FETÖ ile işbirliği yapıyorlar!

Akşener'in yalanına bakanlıktan yanıt: Muhalefet değil ülkeye düşmanlıkAkşener'in yalanına bakanlıktan yanıt: Muhalefet değil ülkeye düşmanlık

Bakan Karaismailoğlu'ndan Akşener'e 1915 Çanakkale Köprüsü yanıtıBakan Karaismailoğlu'ndan Akşener'e 1915 Çanakkale Köprüsü yanıtı

Akşener'in kürsüye çıkardığı sözde 'mağdur' çiftçinin sosyal medya paylaşımları olay oldu!Akşener'in kürsüye çıkardığı sözde 'mağdur' çiftçinin sosyal medya paylaşımları olay oldu!

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 80
  • VATANDAŞ 2 yıl önce Şikayet Et
    KÖZ ne diyor bu duruma???!!!
    Cevapla
  • Vatan 37 2 yıl önce Şikayet Et
    Altılı koalisyon seçim kazansa (Allah korusun) ilk olarak bakanlıkları paylaşmakta sorun çıkar. Sonrasında ise ülke kaynaklarının pay edilmedinde büyük kavgalar çıkar. Kaybeden Türkiye ve Türk milleti olur. Seçmenler sandığa gitmeden çok iyi düşünmeli. 2002 öncesi koalisyonları yaşadık. En uzun ömürlü koalisyon 2 yıl sürdü. 3 yılda bir seçim bile ekonomiye yüktür. Gençler orta yaş ve yaşlılardan eski hükümetleri ve seçimleri sorup öğrensinler ki yanlışa düşmesinler kaybedecek ne zamanımız nede paramız var.
    Cevapla
  • Geleceğe Işık 2 yıl önce Şikayet Et
    2023 de Reisin balkon konuşmasını beraber dinleriz
    Cevapla
  • Ertuğrul Dal 2 yıl önce Şikayet Et
    Meral bol sallıyor,ama yutan da yok
    Cevapla
  • TIRPAN 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyada şeytan yoktur fakat ona vekalet eden insan Vardır
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana Demirspor - Galatasaray! CANLI
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor