CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’dan Cumhurbaşkanı'na ağır hakaret: Çete lideri

Her fırsatta yalan ve hakaret politikası izleyerek skandallara imza atan CHP yine haddini aştı. Daha önce Türk ordusuna “satılık” diyen CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, bu kez de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ağza alınmayacak sözler sarf etti.

GİRİŞ 08.04.2022 14:24 GÜNCELLEME 08.04.2022 14:28
Bu Habere 458 Yorum Yapılmış

Halk TV’de konuşan Başarır, Erdoğan’ı “çete lideri” diyerek hedef aldı. “Bir çete varsa bir de reisi oluyor” ifadesini kullandı. 

HP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır Halk TV ekranlarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ağza alınmayacak sözler söyledi. Beş şirketle ilgili değerlendirme yaparken Erdoğan'ı hedef alan Başarır, "Bir çete varsa bir de reisi oluyor" ifadelerini kullandı.

SUNUCU TOPARLAMAYA ÇALIŞTI

Bu sözlerin ardından HALK TV sunucusu Gökmen Karadağ zor anlar yaşadı. "Pimi çekilmiş bombayı buraya koydunuz. Bu Ali Mahir Başarır'ın iddiasıdır. Bu sözler bir takım belgelerle desteklenmedikçe dikkatli bir üslup kullanılması yönünde hassasiyetlerimizi belirtelim" ifadelerini kullandı.

Bu esnada araya giren Mahir Başarır, "Konunun muhatapları bile bu kadar savunma durumunda değil" diyerek Karadağ'ın düzeltmesine tepki gösterdi.

TÜRK ORDUSUNA DA HAKARET ETMİŞTİ

Başarır daha önce katıldığı bir programda, CHP, İYİ Parti, SP ve HDP'nin hazırladığı iddia edilen anayasa taslağı ile ilgili konuşulduğu esnada söz hakkı alarak, Türk Silahlı Kuvvetleri için “Devletin ordusu Katar'a satılmıştır” demişti. CHP'li vekilin sözleri büyük tepki toplarken, uzun süre gündemden düşmemişti.

CHP'Lİ VEKİLE TEPKİ YAĞDI

CHP'li Başarır'ın Halk Tv ekranlarından sarf ettiği skandal sözler sonrası sosyal medyada birçok kesimden tepki yağdı.

 

 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 458
  • Kaymak 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletin vekili millete hizmet için seçilir milletin seçtiği cumurbaşkanına hakaret etmek için değil. Cumhura yapılan hakaret halka yapılmış sayılır. Sandalye de oturup TV ekranlarında laf söylemek çok kolay sıkıysa adamsan gel bunları yüzümüze karşı söylede görelim senin delikanlılığını
    Cevapla
  • No name no face 1 yıl önce Şikayet Et
    Bazı insanları,toplasan da çıkarsan da, velhalsıl dört işlemin tamamını uygulasan da sonuç değişmiyor. Çünkü, karakterleri 0(sıfır) dır...!!!
    Cevapla
  • İstanbul-18 1 yıl önce Şikayet Et
    Adamın Mahallesi'nde ahlaksızlık, iftira, seviyesizlik velasını kelam ne kadar kötü vasıf varsa o prim yapıyor. Bir dahaki seçimde aday olabilmek için böyle seviyesizce çıkışlar yapması gerekiyor.
    Cevapla
  • Okuyucu 2 yıl önce Şikayet Et
    Cumhurbaşkanı çete olsa sen ağzını acamasın demekki sen daha büyük çetesin veya yıllarını tutanlar dan alıyorsun bu gücü
    Cevapla
  • Mahmut Yaşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Karakter sorunu olan başka bir chp'li sanıyorlarki böyle konuşunca adam olacaklar. Bu millet kimin ne olduğunu çok çok iyi biliyor Ali Mahir hele Senden çok çok daha iyi biliyor. Kimin adam olduğunun yanında kimin karakter sorunu yaşayarak HAİNLERLE, TERÖR ÖRGÜTLERİYLE birlikte hareket ettiğini çok iyi biliyor Karakter sorunu yaşadığını ikide bir millete hatırlatmana gerek yok. Biz senin kiminn malı olmandan kaç kuruşluk mal olduğunuda iyi biliyoruz. Gezide 100 dolara kendini kiralayan seçtiģi 250 dolarlık vekilisin. Emin ol Soros sana 250 dolardan fazla vermez velakin zaten etmezsinde. Bu paranın iki katını biz verelimde ekranlarda çocuklarımıza karaktersizlik örneği olma.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türk SİHA'lar başrolde: Türkiye, Afrika ülkelerinin devlet gücünü artırıyor!
EURO 2024'te görev yapacak hakemler belli oldu! Türkiye'den tek hakem...