Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş sorusu! Yine aynı cevabı verdi

Ümit Özdağ'ın "Cumhurbaşkanı adayımız Mansur Yavaş'tır" çıkışı sonrası gözlerin çevrildiği CHP lideri Kılıçdaroğlu açıklamada bulundu.

Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş sorusu! Yine aynı cevabı verdi
Kılıçdaroğlu'na Mansur Yavaş sorusu! Yine aynı cevabı verdi
GİRİŞ 09.04.2022 18:27 GÜNCELLEME 09.04.2022 18:29
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

2023 seçimleri için geri sayım devam ederken Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayının kim olacağı belirsizliğini koruyor. Bu konuda Kılıçdaroğlu'nun adı sıkça gündeme gelse de Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Mansur Yavaş'ı işaret etmesi tüm dikkatleri o yöne çevirdi.

Önceki gün Mansur Yavaş'ın adaylık durumuyla ilgili bir açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Bir CHP'linin önerilmesinden memnuniyet duydum. Kimin aday olduğuna 6 lider karar verecek" ifadelerini kullanmıştı.

"KIRMIZI ÇİZGİMİZ 6'LI MASADIR"

Bugün T24'e verdiği röportajda Kılıçdaroğlu'ndan Yavaş'ın adaylık ihtimaliyle ilgili bir değerlendirme daha geldi. Daha önceki söylemini yineleyen Kılıçdaroğlu, "Mansur Bey değerli belediye başkanlarımızdan biridir. 'Cumhurbaşkanlığı Seçimi' denildiğinde akla, aday olarak bir CHP'linin gelmesi, bizi memnun ediyor. Burada kırmızı çizgimiz 6'lı masadır. Adayımıza, Millet İttifakı'nın liderleri karar verecek" dedi.

YORUMLAR 23
  • Şifre 2 yıl önce Şikayet Et
    Ümit Özdağ işine baksın dışarıdan ahkam kesmesin.Biz adayın Chp li olmasını istiyoruz .Sağcı sağcıdan hesap sormuyor çünkü.Kuvai milliye ruhu şart.Cumhuriyetçi halkçı bir aday isteriz bununda Chp den olması en doğalıdır.En çok oyu olan partiden olması kadar doğal bir durum yoktur.Bizi tehdit etmesinler kendileri bilir memnunsalar devam eder düzen böyle.Yada fikir versinler fakat aday belirlemede doğrusu bu.Her kesimin oyunu alabilen bir aday olmadan seçim kazanamassınız durum bu malesef.Sayın yavaş iyidir kendisini severim faka kafadan yüzde on beş oy kaybolur.
    Cevapla
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ak partinin adayı bellimi soruyor ukraynadanmı kaçıp geldin bre gafil
    Cevapla
  • yazıcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Chp nin adayını altılı ganyan değil ALTILI GANYANI ORGANİZE EDEN YABANCI DOSTLARI BELİRLER siz hala anlamadınızmı
    Cevapla
  • Ali veli 2 yıl önce Şikayet Et
    nakadar meraklı var anlamadım bekleyin görün kim aday olacak
    Cevapla
  • ugr 2 yıl önce Şikayet Et
    hem yalancı,hem yüzsüz hemde korkak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ayhan Bora Kaplan dosyasında ikinci bir gizli tanık daha olduğu ortaya çıktı
Eray Güçlüer'den dikkat çeken tespit! 'Bilgili cahiller ortaya çıktı'