Bakan Özer ve eşi, iftarda öğretmen çifte konuk oldu

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer; iftarda, Öğretmen Osman ve Zehra Koç’un Keçiören’deki evine konuk oldu.

GİRİŞ 09.04.2022 21:49 GÜNCELLEME 09.04.2022 21:53
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer ve eşi Nebahat Özer; Keçiören Vatansever Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın Fen Lisesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanı Zehra Koç, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Sınıf Öğretmeni Osman Koç ve çocuklarıyla iftar yaptı. 

Bakan Özer ve eşi Nebahat Özer, yemek öncesi Koç çiftinin çocukları Furkan, Reyhan ve Yusuf ile sohbet etti.

Ara tatilin hayırlı olmasını temenni eden Bakan Özer, öğrencilere derslerinde başarılar diledi.

Ev sahibi Osman Koç, Bakan Özer ve eşi Nebahat Özer’i evlerinde ağırlamaktan onur duyduğunu ifade etti. Meslek lisesi mezunu olduğunu kaydeden Osman Koç, mesleki eğitime katkıları dolayısıyla Bakan Özer’e teşekkürlerini iletti.

Ara tatil döneminde mesleki çalışmaların uzaktan eğitimle yapılmasının öğretmenleri memnun ettiğini belirten Koç, “Biz öğretmenleri en çok mutlu eden şey, yüz yüze eğitime devam etmek” diye konuştu.

Kızları Reyhan Koç ise iftarın ardından mini bir keman dinletisi sundu.

Koç ailesinin ramazanışeriflerinin hayırlı olmasını dileyen Bakan Özer de kendilerini sofralarına konuk ettikleri için aileye teşekkürlerini sundu.

YORUMLAR 6
  • Akşam 2 yıl önce Şikayet Et
    Mubarek ramazan ve bu bakan da olsa nihayetinde insan. bir aile davet etmiş oda icabet etmiş bunu oraya buraya çekmenin bütün soranları bu icabete yüklemenin anlamı nedir ayıptır yazıktır el vicdan artık. katılsa şov olur katılmasa burnu havada olur nasil memnun olunur bilmem. bana gorede gayet mütavizi bir durum var ortada. ama mesele yemek değil dert başka.
    Cevapla
  • zeki bey 2 yıl önce Şikayet Et
    Birde çarşı pazar gezeydiniz de halkın içine gireydiniz...Normalde vatandasin evine girmezsiniz aka ne hikmetse ramqzan ayinda halk akliniza geliyor
    Cevapla
  • serdar 2 yıl önce Şikayet Et
    yav mubarek zamanları şova dönüştürmeyin be kardeşim. Ne farkınız kaldı chp den
    Cevapla
  • Mahmut tr 2 yıl önce Şikayet Et
    Öğrenci evine gideydi daha iyiydi
    Cevapla
  • misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Demek iftar iftar dolaşınca halkın içinden görülüyor. Halkın içinden basında görünülmez. O kadar halkın içinde olursunuz ki, içinde olduğunuzu halk konuşur. Kamera toplayıp iftar sofrasında görüntü verenler bana sadece ben de müslümanım beni de adaranıza alın diye reklam yapıyor gibi geliyor. Bundan dolayı, ibadetlerinizi, ziyaretlerinizi ölçülü tutunuz.
    Cevapla
  • Ali veli 2 yıl önce Şikayet Et
    aynen katılıyorum. Reklam peşindeler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı